Özdilek

Güncel

Tümgeneral Metin Temel’den Veda Ziyareti

Garnizon Komutanı Tümgeneral Metin Temel’den Üzülmez’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

7 Ağustos 2015 Saat: 12:49
Tümgeneral Metin Temel’den Veda Ziyareti
Tümgeneral Metin Temel’den Veda Ziyareti

Yüksek Askeri Şura kararları ile Korgeneralliğe yükselen Kocaeli Garnizon Komutanı Tümgeneral Metin Temel, ilimizdeki veda ziyaretleri kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e de, veda ziyaretinde bulundu.

 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ziyaretine gelen Kocaeli Garnizon Komutanı Tümgeneral Metin Temel’i kapıda karşıladı. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Metin Temel’i makamında ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Tümgeneral Temel’e yeni görevinde üstün başarılar dileyen Başkan Üzülmez, “Milletimizin sizin gibi değerli komutanlara en çok ihtiyacı olduğu bir dönemdeyiz. Allah yolunuzu açık etsin, yeni göreviniz hayırlı olsun” diyerek konuğuna Kartepe’yi hatırlatacak çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Başkan Üzülmez’e gösterdiği incelik için teşekkür eden Tümgeneral Temel de, çok güzel dostluklar edindiği, kurum ve kuruluşlar arasındaki uyum ve işbirliğinin kendi çalışmalarına da olumlu yönde katkısı olduğunu ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat