Özdilek

Güncel

Yatalak adamı ölüme terk ettiler

Gölcük’te tam anlamıyla bir insanlık dramı yaşanıyor. Yaşlı ve yatalak bir adam ailesi tarafından ilgilenilmeyince adeta ölüme terk edildi.

29 Ocak 2015 Saat: 17:56
Yatalak adamı ölüme terk ettiler
Yatalak adamı ölüme terk ettiler

Gölcük Şehitler Mahallesi 170/A Sokak No:6 Kat 1 adresinde ikamet eden Mehmet Kardaş yakınları tarafından ölüme terk edildi. Uzun zamandır yatalak olan Mehmet Kardaş komşularının yardımı ile hayatta kalmaya devam ediyor. Yardımsever komşuları Kardaş’a yemek ve bazı ihtiyaçlarını karşılamak için yardım ediyor. Komşuları Kardaş’ın yakınlarına ulaşarak ona sahip çıkmalarını istemesine rağmen yakınları yardım etmekten kaçıyor. Gölcük’ün tanınan bir diş hekiminin kayınpederi olduğu öğrenilen Mehmet Kardaş ise adeta çöp evi andıran, uzun zamandır temizlik yapılmayan evde ölüme terk edilmiş vaziyette. Komşularının ulaştığı Mehmet Kardaş’ın kızının ise, “Bize ne? Kim ilgilenirse ilgilensin” dediği iddia edildi. Kardaş’ın yaşadığı evin sahibi dört çocuk sahibi olduğunu belirtti. Mahalle muhtarının ulaştığı bir kızı ise ilgilenmeyip başka bir kızına havale etti. Vatandaşlar durumu aynı zamanda Gölcük Belediyesi’ne de bildirdi. Belediye ekiplerin talihsiz vatandaşa sahip çıkması bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat