Özdilek

Siyaset

Ben halktan biriyim

CHP Derince İlçe Sekreterliği görevinden geçtiğimiz ay istifa eden ve parti genel merkezine milletvekilliği için başvuru dosyasını ileten Sabriye Gülşah Şahin, aday adaylığını CHP İl Binası’nda düzenlediği toplantıyla açıkladı.

16 Mart 2015 Saat: 20:56
Ben halktan biriyim
Ben halktan biriyim

CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer ve Derince eski İlçe Başkanı Hakan Savaş da toplantı da hazır bulunan isimler arasındaydı. Partililere kendini tanıtan ve yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgilendirme de bulunan aday adayı Şahin, halkın sorunlarına çözüm getireceğini söyledi. Şahin “Ben bir kadınım. Kadınların sorunlarını biliyorum. Tecavüzden şiddete kadar kadınlara yaşatılan vahşete ‘Yeter’diyeceğiz. Ben Ziraat Bankası emeklisiyim. Emeklilere maaşlarını öderken onların sıkıntılarını, geçim dertlerini bir çok kez dinleme fırsatı buldum. Bende emekli oldum. Emeklilere yapılan zamların ne kadar az olduğunu biliyor ve bunun sıkıntısını yaşıyorum. Ben bir anneyim. Gençlerin sorunlarını, çıkmayan öğrenci kredilerinden, yer bulamadıkları yurtlardan dolayı mağdur edildiklerine hep ilk elden şahitlik ettim” diye konuştu.


Verdiği örneklerle halktan biri olduğunun altını çizen Şahin, “Duyarlı bir vatandaş olarak halkın yerelde ve genelde az çok sorunlarını biliyorum. Bölgemde, ülkemde ve dünyada olan tüm gelişmeleri takip eden ve kayıtsız kalmayan bir kişiyim. Bu nedenle bilgi ve deneyimlerinden yararlanarak yetkilerimin, sorumluluklarımın neler olduğunu bilerek yaşadığım kente faydalı olabilmek için, partime ve ilime hizmet edeceğime inanıyorum. Örgüt tabanının sesi olarak 7 Haziran da barış ve sevgi üzerine halkın iktidarını kurmak için milletvekili aday adayıyım” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat