Özdilek

Kültür/Sanat

Ünlü Sinemacı sessiz sedasız ameliyat oldu

Yeşilçam’ın emektarlarından,1946 Trabzon doğumlu olan Film Yapımcısı, Yönetmen ve senarist Mehmet Alemdar sessiz sedasız önemli bir ameliyat geçirdi.

18 Eylül 2016 Saat: 15:20
Ünlü Sinemacı sessiz sedasız ameliyat oldu
Ünlü Sinemacı sessiz sedasız ameliyat oldu

Yeşilçam’ın batmasının ardından bölgemize yerleşen ve bugün ailesiyle birlikte Gebze’nin Yagğcılar köyündeki çiftliğinde hayatını sürdüren Ünlü Sinemacı gözlerden uzak mutlu bir hayat sürüyor.

 Ancak Mehmet Alemdar son zamanlarda maruz kaldığı önemli bir rahatsızlık sonucu  İstanbul’da önemli biri hastanede gırtlak ameliyatı geçirdi.

 Kendisini ameliyatın ardından ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunduk.

Mehmet Bey, gerek ameliyat öncesi ve gerek sonrası  tamamen kendi imkanlarıyla ameliyat masasına yatması, Sinema Camiasının pek de o kadar vefakar olmadığı bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

 Gebzeli  Gazeteci –Yazar Yılmaz Işık’ın da yakın dostu olan Mehmet Alemdar önemli bir ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini söyleyerek çok yakında sargılarının alınacağını da kendisini merak edenlere duyurdu. Şair ve yazar Hüseyin Alemdar'ın babası olan ve gençliğinde Trabzon lisesinde okuduktan sonra,  Genç yaşta iş hayatına atılarak babasıyla birlikte bakkallık ve manifaturacılık yapan Alemdar  1970'de Alemdar Filmi kurmuş ve Cüneyt Arkın gibi Türk Sinemasının önemli isimlerinin de rol aldığı pek çok filme yapımcılık, yönetmenlik ve senaristlk yapması ile tanınıyor. KOCAELİ HABERCİ olarak kendisine büyük geçmiş olsun dileğini iletiyor acil şifalar diliyoruz.

HABER

YILMAZ IŞIK

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat