Özdilek

Turizm

DOĞAN’A KARDEŞ BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

İzmit Belediyesi’nin kardeş belediye anlaşması yaptığı Mardin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Başkan Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

20 Ekim 2016 Saat: 23:45
DOĞAN’A KARDEŞ BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET
DOĞAN’A KARDEŞ BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

Geçtiğimiz aylarda AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı ile birlikte Mardin’e giden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, burada Mardin Yeşili Belediyesi ile kardeş belediye anlaşması imzalamıştı. Bu kapsamda Mardin Yeşili Belediye Başkanı Hayrettin Demir, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a iade-i ziyarette bulundu.

DOĞAN’A MARDİN MANGALI

Ziyarette, Hayrettin Demir, Başkan Doğan’a meşhur Mardin Mangalı hediye etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve misafiriyle yakından ilgilenen Doğan “Mardinli hemşerilerimizin yüreğinin sıcaklığını, ülke sevdalarını iyi biliyoruz. Oranın dost insanlarının kokusunu getirdiniz. Oralar da bizim memleket toprağımız..

GÖNÜL KÖPRÜLERİNİ SAĞLAMLAŞTIRACAĞIZ

Mardin’e gittiğimde, buradan İzmit’imizin sıcaklığını götürmüştüm. Orada gönüllerimiz buluşmuştu. Bu gönüller o zaman belediyeler arasında kardeşlik ilişkisini başlatmıştı. Kardeşlik hukuku içerisinde ziyaretimize geldiler, çok teşekkür ediyoruz. Belediyelerimiz arasında güzel işbirlikleri yapacağız, birbirimize katkılar sağlayacağız. Zaten aramızda olan Mardinli hemşerilerimizle, İzmitli hemşerilerimizin gönül köprülerini daha da sağlamlaştıracağız. Bu anlamda kardeş belediyecilik çalışmaları ayrı bir katkı da sağlayacak.

YARINLARDA DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ

Bin yılladır bu coğrafyayı vatan edinen biz Müslüman Türk’ler, Türkiye Cumhuriyeti, hep bu birlik beraberlik sayesinde, Mardin’inden İzmit’ine bütün halkının kardeşçe birbirine sarılmasından bugüne gelmiştir. Bu güç, bu birliktelik, bütün dünyadaki Müslümanların güvencesi olmuştur. Bizler daha da iyi ve güçlü olmak zorundayız. Bu kardeşlik ilişkileri, birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesi, yarınlarda daha büyük daha güçlü Türkiye’nin, tıpkı ataları gibi dünyaya, medeniyeti, adaleti, hakkı, hukuku götüren bir Türkiye olarak devam etmemizi sağlayacak” şeklinde konuştu.

BÜYÜK ECDADIN TORUNLARIYIZ

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Başkan Doğan’a Mardin halkının sevgi ve selamlarını  ileterek, “Mardinli dostlarımdan, oradaki hayranlarından selam ve sevgi getirdim. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle biz büyük Türkiye’yiz. Biz büyük Türkiye olduğumuzu 15 Temmuz’da gösterdik. Büyük ümmet, büyük millet, büyük devlet, büyük bayrak ve büyük ecdadın torunları olduğumuzu 15 Temmuz gecesi dünyaya bunu kanıtladık. Rabbim 15 Temmuz’u bize zafer bayramı olarak nasip etti. Bizi bölmek isteyenler, o siyonistler, o Haçlılar büyük bir hüsrana uğradılar. 15 Temmuz akşamı onlar için kara bayram, ümmeti Muhammet için, Türk Milleti için bir zafer bayramı olmuştur. Bizi hiçbir güç bölemeyecektir. Bölünmeyeceğimizi bir kez daha kanıtladık. Türkiye Cumhuriyeti sınırı içerisindeki Anadolu insanının bu uyanışı, bu dirilişi bu haykırışı bu birlikteliğin de insanlığa ve İslam alemine örnek olması lazım” dedi.

Haber: Veysel Kavrayan

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat