Özdilek

Sağlık

Bebek Kabinlerine Büyük İlgi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile Belsa önü ve SEKA PARK’ta kurulan bebek bakım ve emzirme kabinleri büyük ilgi görüyor. Türkiye’ye örnek olan kabinleri kullanan çocuklu anneler” böylesine güzel bir hizmete n

6 Ekim 2016 Saat: 22:15
Bebek Kabinlerine Büyük İlgi
Bebek Kabinlerine Büyük İlgi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile Belsa önü ve SEKA PARK’ta kurulan bebek bakım ve emzirme kabinleri büyük ilgi görüyor.

Türkiye’ye örnek olan kabinleri kullanan çocuklu anneler” böylesine güzel bir hizmete ne kadar teşekkür etsek azdır. Eskiden bebeğimizle evden çıktığımızda, çocuğumuzun altını nerede nasıl değiştirip, emzireceğiz diye düşünüyorduk. Artık böyle bir derdimiz kalmadı” şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler.

Amacı Dışında Kullanmayın

Belediye yetkilileri de, bebeği olan anneler için yapılan kabinlerin bazı kişilerce amacı dışında kullanıldığına dikkat çekerek” yaptığımız kontrollerde kabinlerde sigara içildiği, uyumak için kullanıldığı, hayvan sokulduğu, çöp kovasına bebek bezi dışında başka atıklar atıldığını ve kabinlerin tuvalet gibi kullanıldığını üzülerek görmekteyiz. Kabinler sadece bebek emzirme ve bakımı için kullanılmadır" dediler.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat