Özdilek

Siyaset

Karaosmanoğlu'nundan Barış Çağrısı Gibi Konuşma

Karaosmanoğlu, "Seçim bitti ve geçim dönemi başladı. Hepimizin bu mecliste kurduğumuz çalışma sistemine uyacağınıza inancım tamdır.

12 Nisan 2014 Saat: 17:58
Karaosmanoğlu'nundan Barış Çağrısı Gibi Konuşma
Karaosmanoğlu'nundan Barış Çağrısı Gibi Konuşma

 Vatandaş bazan telefon açıp ya da yakınımızda olunduğunda şikayetlerini dile getiriyorlar ve bizde notumuzu alıp ilçe belediyelerine bildiriyoruz. Hemen hepimizin böyle çalışması gerekir. 5.5 milyar TL borcumuz var. Biz on yıllık dönemde 10 TL bile borçlanmadık. Bu borçlar eskiden bize kalan borçtan ve biz bu sayfayı kapattık ve ödüyoruz. Belediye'lerimizin birleşmesinden gelen ve kalan borçlar var. Iller bankasının alacakları var ve bu borçlar küçük belediyelerden de kaynaklanmıştık. Her ay bize gelen paranin yüzde kırkı kesilmektedir. Belediyelerin borçları ne kadar olursa olsun gelirinin yüzde kırkından fazlası kesilmez şeklinde bir kanun çıkınca rahatladık" şeklinde konuştu.

Seçimlere geçilerek ihtisas komisyonları için isim listeleri verildi. Meclis birinci başkanvekili olarak
Iki yıl görev yapmak üzere gizli oyla seçimine geçildi. Nevzat Doğan'ın adı verildi. Ikinci başkanvekili olarak Adnan Köşker adı verildi. 17 oy boş ve 61 oy Nevzat Doğan'a atıldı. Adnan Köşker ise 14 boş Oya karşılık 4 geçersiz ve 61 geçerli ol kullanıldı.

Katip üyeliklere Tuğba Şensoy ve Berna Abiş aday gösterildiler. Yedek katip üyeliklerine ise Serap Bıçak ve Özlem Ekşi Şahinkaya önerildiler ve seçildiler. 62'şer geçerli Oya karşılık 17'şer boş oy çıktı ve seçimi kazandılar.

Encümen üyeliği seçimlerinde ise önerilen meclis üyeleri olarak
Mehmet Başaran, 76
Mevlüt Demir, 76
Adnan Balcı, 76
Ahmet Atlı ve 75
Şaban Sarıgülle 74 oy aldılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat