Özdilek

Siyaset

‘Alikahya daha da güzel olacak’

İzmit Belediye Başkanı D.r Nevzat doğan burada yaptığı konuşmasında, bölgede yapılan hizmetleri hatırlatarak, “Alikahya daha da güzel olacak” dedi

6 Mayıs 2015 Saat: 01:12
‘Alikahya daha da güzel olacak’
‘Alikahya daha da güzel olacak’

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı istişare kurulu toplantılarına devam ediyor. Bir çok bölgede partinin kuruluşundan bu yana vefakar bir şekilde hizmet veren istişare kurulu üyeleriyle buluşulan toplantılarda seçim çalışmalarıyla alakalı da değerlendirmelerde bulunuluyor. Bu kapsamda yine Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında düzenlenen programla Alikahya bölgesi istişare kurulu üyeleriyle bir araya gelindi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe SKM Başkanı Erdoğan Şentürk ve yöneticiler yer aldı.

 

‘BİRLİK ZAMANI’

Toplantının açılışında konuşan İlçe Başkanı Ali Korkmaz, partinin kuruluşundan bu yana görev alan isimlerle bir araya gelmekten dolayı yaşadığı mutluluğu ifade ederek, katılımlarından dolayı her birine teşekkür etti. Korkmaz, 7 Haziran genel seçimlerinin ülkemiz için önemine vurgu yaptığı konuşmasında, “Yeni Türkiye yolunda önemli bir adım atacağımız genel seçimlerimiz için bu süreç çok önemli. En çok birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken zaman bu zaman. Sizler her zaman olduğu gibi davamızın peşindesiniz yine aynı şekilde birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

HİZMETLERİ ANLATTI

 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise konuşmasında katılımcılara programa katılımlarından ötürü teşekkür ederek, “Eski belde başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize ve partimizin her kademesinde görev alan herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Doğan, Alikahya bölgesinde yapılan hizmetlerle alakalı yaptığı konuşmasında, “Alikahya halkımıza yakışır bütün güzel hizmetleri yaptık. Özellikle 33 bin kişilik arena stadının yapımı. Alikahya düğün salonunun genişletilmesi ve kapalı Pazar alanının yapılmasından sonra Alikahya daha da güzel olacak” dedi.

 

ALİKAHYA HİZMETLERDEN MEMNUN

Açılmayan bütün yolları açtıklarını söyleyen Doğan, “Bundan sonra Alikahya halkımızın isteği doğrultusunda her güzel şeyi beraber yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı. Toplantıda aynı zamanda istişare kurulu üyeleri belediyenin şimdiye kadar bölgede yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etti. Programın devam eden bölümü karşılıklı görüş alışverişiyle devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat