Özdilek

Güncel

Tramvay projesi İstanbullu firmaya

Yapılması planlanan tramvayın depo sahası ve atölye binası alan ve uyguluma projeleri hazırlanması ile ilgili ihaleye, İstanbullu firma Boğaziçi Proje Ltd. Şti. tek firma olarak katıldı.

17 Aralık 2014 Saat: 17:33
Tramvay projesi İstanbullu firmaya
Tramvay projesi İstanbullu firmaya

Bugün güzergahı açıklanacak tramvayın yan projeleri ile ilgili çalışmalar da sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, tramvay depo sahası ve atölye binası alan ve uyguluma projeleri hazırlanması ihalesini gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’ndaki ihaleye, İstanbul firması olan Boğaziçi Proje Mühendislik Plan İnşaat Sanayi Ltd. Şti. tek firma olarak katıldı.

 

ADINI VERMEK İSTEMEDİ
İhaleye tek başına giren firma, ihale bedeli 650 bin TL olarak belirlenen projeye, 643 bin TL’lik tekli verdi. Büyükşehir’in hizmet alım yöntemi ile gerçekleştirdiği ihalede tek teklifi veren firmanın 15 günlük yasal sürecin sonunda projeyi alması bekleniyor. Tek oturumda biten ihalenin komisyon başkanlığını ise Ahmet Çelebi yürüttü. Diğer yandan ihaleye katılan firma yetkilisinin adını basın mensuplarıyla paylaşmaması da dikkat çeken bir ayrıntı oldu. Firma yetkilisi, ihale biter bitmez “Nasıl olsa yazıyorsunuz” deyip salondan ayrıldı.

 

KULLANIM AMACI
Depo alanı, Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali arkasında, Karayolları İzmit Şubesi yanında 30 dönümlük alanda yer alacak. Depo alanı içinde; atölye binası, bakım ve onarım ekipmanları ile idari bina yer olacak. Tramvay, bu depo alanında yapılacak kontrol merkezinden işletilecek ve tramvayın araçları, bu alandan seferlerine başlayacak. Tramvay, gece beklemelerini de bu alan içinde yapacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Hamiyet Sahin 21.12.2014 18:23
Paneli düzenleyen derneğe ve başkanı Tülay hanıma katılımcılara teşekkür ederiz.Toplumun dönüşümü için katkı sağlayacaktır.Hayvanlar ve bizler bir nebzede olsa bu panelden güç aldık.Sokaklarda hayvan beslemenin bir hobi değil gereklilik olduğunu insanlar öğrenmeli artık
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat