Özdilek

Güncel

Çelik, Kocaeli’nde tüm planları bozacağız

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Nurettin Çelik, Saadet Partisi’nin bu seçimde Kocaeli’nde tüm planları bozacağını söyledi.

24 Eylül 2015 Saat: 13:04
Çelik, Kocaeli’nde tüm planları bozacağız
Çelik, Kocaeli’nde tüm planları bozacağız

Her şeçimde iddialı çıkış yapan Saadet Partisi ,yine iddialı söylemler geliştiriyorlar. Sonuçta itibarıyla  yine gidip oylarını AKP'ye veriyorlar.

Beklenern seçim ittifakı oluşmaması sonucunda yine merakla bekleniyor Saadet seçmeninin tavrı ne olacak?

 

1. Sıra Kocaeli Milletvekili adayı Nurettin Çelik, yerel bir gazeteye  açıklamalarda bulundu. Partinin her kademesinde görev alığını ifade eden Çelik şunları söyledi; “ Uzun yılardır siyasetin içindeyim. Teşkilatımız bu seçimlerde bizleri milletvekili aday gösterdi. Hem milli görüş ilkelerini hemde ülkenin içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Sıkıntılı günler geçiriyoruz. Herkes huzurun peşinde ve huzurunun adresinin de ne olduğunu en iyi bilen teşkilatlardan bir tanesi Saadet Partisi’dir.

İnansak mı Acaba?

Tüm herkes iyi bir gelecek, barış istiyor. Birlik ve beraberlik istiyoruz. Bizlerde saadet partisi olarak geçmişte sorumluluğumuzu yaptık, bundan sonrada yapacağız. Bu nokta listelerimiz yenilendi. Her şeyden önce Kocaeli ve Gebze’nin sıkıntılarını biliyorum. Kocaeli milli görüşün kalesidir. 7 Haziran’da olmadı fakat 1 Kasım’da gerekeni yapacağız.  Bu seçimde Kocaeli’nde tüm planları Kocaeli halımızın sağduyusuna güveniyorum ve inşallah meclise gireceğime inanıyorum” dedi.

Haber Demokrat Gebze

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat