Özdilek

Güncel

Başiskele’de toplu ulaşım eziyet

CHP Başiskele İlçe Örgütü Belediyeyi İzleme ve Değerlendirme Komitesi, Başiskele’de toplu ulaşım çalışması yaparak, “İlçede toplu ulaşım eziyet” dedi.

19 Aralık 2014 Saat: 14:38
Başiskele’de toplu ulaşım eziyet
Başiskele’de toplu ulaşım eziyet

CHP Başiskele İlçe Örgütü bünyesinde kurulan Belediyeyi İzleme ve Değerlendirme Komitesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Komisyon üyeleri Aysun Kılınç, Vacit Çelik ve Sevil Çağlar’dan oluşan heyet, önceki gün ilçenin herhangi bir bölgesindeki vatandaşın, toplu ulaşım araçlarıyla ilçe sınırları içerisinde bulunan Kocaeli Üniversitesi Diş Fakültesi’ne giderken ne gibi zorluklarla karşılaştığını inceledi.

 

9.25’TE BİNİLDİ 10.10’DA ULAŞILDI
Konu ile ilgili olarak komitenin basın ve propaganda sözcüsü Vacit Çelik, “Üç arkadaşımız Yuvacık’ta tüm Kocaelili yurttaşlarımıza hizmet sunan Diş Hastanesi’ne gitmek için bir sabah 09.25’te Yeniköy merkezden minibüse bindi ve Yuvacık Sapağı’nda Yeniköy hattı minibüsünden inmek zorunda kaldığında saat 09.55’ti. Durakta 20 dakikada bir olan minibüs beklendikten sonra hastaneye ulaşıldığında saat
10.10’du” dedi.

 

YENİKÖY’DEN HASTANE 21 LİRA 20 KURUŞ
Çelik, “Sonuçta hasta bir yurttaşımızın Yeniköy merkezden Diş Hastanesi’ne iki araç ile gidiş ve iki araç ile dönüş sırasında yolda geçirdiği zaman yaklaşık 2 saat 15 dakika ve iki kişinin yolda harcadığı ücret toplamı 21 lira 20 kuruş. Asgari ücretli bir hemşerimizin günlük kazancının 27 lira olduğu düşünülürse ciddi bir rakam olduğu açıktır. Saptadığımız bu sorunun hemşerilerimiz için bir eziyete dönüştüğünü yaşayarak saptarken bire bir görüşme yaptığımız ilçe sakinlerimiz ‘Adımız ilçe’ diyor” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat