Özdilek

Eğitim

"Hiçbir adayı desteklemiyoruz"

Eğitim-Sen Kocaeli Üniversitesi Temsilciliği’nden Yrd. Doç. Dr. Hülya Kendir ve Öğretim Görevlisi Abidin Çelik, rektörlük seçimlerinde hiçbir adayı desteklemediklerini açıkladı.

17 Eylül 2014 Saat: 17:15
"Hiçbir adayı desteklemiyoruz"
"Hiçbir adayı desteklemiyoruz"

Yerel basınında yer alan bir haberde, Kocaeli Üniversitesi Rektörlük seçimlerinde Eğitim – Sen’in tercihlerini yansıttığı iddia edilerek yayınlanan demecin gerçeği yansıtmadığını açıklayan Eğitim – Sen Kocaeli Üniversitesi Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Hülya Kendir, ve Öğretim Görevlisi Abidin Çelik hiçbir adayı desteklemediklerini belirtti.

Eğitim Sen Kocaeli Şube binasında gerçekleştirilen açıklamada Hülya Kendir, “Çok ayalı bu seçim sürecinde herhangi bir adayı desteklemek yerine ilkelerimizi öne çıkaran bir söylem geliştirdik ve doğal olduğu üzere son kararı oy veren üyelerimize bıraktık” ifadelerine yer verdi ve gazetede yapılan bu açıklamanın örgütlü sendika üyelerini üzdüğünü belirtti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat