Özdilek

Siyaset

Kongre sonrası adaylar konuştu

MHP Teşkilatı’nın 11’inci olağan kongresi sonrası güven tazeleyen Aydın Ünlü, tüm partililerin başkanı olacağını söylerken diğer adaylar ise partinin bekası için birlik ve beraberliklerini korumak zorunda olduklarını belirtti.

2 Şubat 2015 Saat: 17:36
Kongre sonrası adaylar konuştu
Kongre sonrası adaylar konuştu

MHP Teşkilatı’nın 11’inci olağan genel kurulu önceki gün gerçekleştirilmişti. Toplam 4 adayın yarıştığı seçimde mevcut Başkan Aydın Ünlü yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Kongre sonrası tek tek görüşlerini aldığımız adaylar partinin

 

“PARTİ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREK”

Kongreden 172 oyla ikinci çıkan Hüseyin Murtazaoğlu, gerçekleştirdikleri demokratik seçimin ardından kazananın Aydın Ünlü olduğunu ve kendilerine düşenin bütün yönetimiyle birlikte Aydın Ünlü'ye destek vermek olduğunu belirterek MHP'nin başarısı için birlikte çalışmaları gerektiğini söyledi.


“BİZ BİR AİLEYİZ”

Toplam 124 oy alarak üçüncü sıraya yerleşen Sedat Arı, MHP'nin geniş bir aile olduğunu söyleyerek, "Birlik ve beraberliğimize zarar gelir düşüncesi içinde olanlar yanıldılar. Onların beklentileri boşa çıktı. Dört aday yarışmamıza rağmen demokratik bir şekilde yarıştık. Neticede kazanan Aydın Ünlü oldu. Bundan sonraki süreçte de bize düşen MHP'nin başarısı için çalışmaktır" ifadelerini kullandı.

 

"MAKAM MEVKİ İÇİN ÜLKÜCÜ OLMADIK"

Kongreden 91 oy alan Selim Çakır, ülkücüler için birlik çağrısı yaparak, “Biz il başkanlığı ya da başka makam ve mevki için ülkücü olmadık. Bizim amacımız vatanımıza ve milletimize hizmet etmektir. Delege tercihini Aydın Ünlü'den yana kullandı. Bundan sonra bizler partimiz için gerekirse bayrak asacağız, gerekirse çay ocağında çaycılık yapacağız. Yaptığımız işler önemli değil, önemli olan bu davaya hizmettir dedi.

 

“EN BÜYÜK HEDEFİMİZ AKP’Yİ ORTADAN KALDIRMAK”

Kongreden zaferle ayrılan Aydın Ünlü ise “Burada il başkanlığını Allah bana bir kez daha nasip etti. Ancak desteklediği il başkan adayı kazamadı diye teşkilata küsmek olmaz. Ben sadece beni destekleyen delegenin değil tüm partililerin başkanıyım. Partimden kimin bir derdi olmuşsa elimden geldiğince onun yanında yer almaya çalıştım. Bundan sonraki süreçte en büyük hedefimiz tüm partililer el ele vererek AKP iktidarını ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışmaktır” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat