Özdilek

Sağlık

Sağlık çalışanları sendikaları aradıkları taktirde mağdur olmazlar

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı faaliyet gösteren Diş Fakültesi çalışanlarını ziyaret etti.

2 Kasım 2014 Saat: 15:25
Sağlık çalışanları sendikaları aradıkları taktirde mağdur olmazlar
Sağlık çalışanları sendikaları aradıkları taktirde mağdur olmazlar

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker; Başiskele İlçe Temsilcisi Yalçın Gül ile birlikte Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı faaliyet gösteren Diş Fakültesi çalışanlarını ziyaret ederek, çalışanlar ve sendika üyelerinin katıldığı bir toplantı yaptı. Toplantıda; sağlıkla ilgili gelişmeler, 2015 yılında yapılacak toplu sözleşme, sağlıkta şiddet ve kurumlarda sağlık çalışanlarına karşı kurum amirlerinin uygulamış olduklar mobing hakkında bilgilendirme yapan Çeker, yaşanabilecek olumsuzluklar hakkında izlenebilecek hukuki yol hakkında çalışanları bilgilendirdi. Kurum çalışanları toplantı için İlçe Temsilcisi Gül ve Şube Başkanı Çeker’e teşekkür ettiler.

Şube Başkanı Ömer Çeker; “Çalışanların istekleri doğrultusunda gerçekleştirmiş olduğumuz toplantı çalışanlar ve sendikamız adına verimli bir toplantı olmuştur. Sağlık çalışanlarının görevleri başında iken yaşamış oldukları usulsüz uygulamalara karşı nasıl bir hukuki yol izleyecekleri hakkında bilgi eksikliği ve kirliliği mevcuttu. Çalışanlar ile yapmış olduğumuz toplantı ile bu kirliliği ortadan kaldırdık, sağlık çalışanlarının son zamanlarda yaşamış oldukları en büyük sıkıntı mesai dışı çalışma ile ilgiliydi. İsminden de anlaşılacağı gibi bu çalışma şekli mesai dışı saatlerde yapılan iş ve işlemdir. Bu konuda çalışanların ciddi sıkıntıları vardı. Bilgilendirme ile mağduriyetleri giderilmiş oldu. Sendikalar çalışanların evi gibidir. Bilgi almak istedikleri her konuda sendikalarını aradıkları taktirde mağdur olmazlar. Türk Sağlık Sen olarak sağlık çalışanlarının emrindeyiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat