Özdilek

Ekonomi

Tüysüz mağdurları şikayetlerini geri aldılar!

Nitelikli dolandırıcılık suçundan yargılanan Tüysüz kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunan vatandaşlardan bir kısmı, kendilerine paralarının geri verileceği yönünde teminat verilmesi üzerine dün suç duyurularını geri çekti

12 Temmuz 2014 Saat: 16:52
Tüysüz mağdurları şikayetlerini geri aldılar!
Tüysüz mağdurları şikayetlerini geri aldılar!

Geçtiğimiz haftalarda Sarraf Tüysüzler’in kepenklerini kapatıp İzmit’i terk etmeleri üzerine patlak veren dolandırıcılık iddiaları tüm kentte konuşulan tek konu haline gelmişti. Olayın yaşanmasının ardından para ve altınlarını Tüysüz kardeşlere veren vatandaşlar ise paniğe kapılmış ve ardından şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

 

PANİK OLDULAR

Suç duyurusunda bulunan Hakkı Baykara, Ünal Şanlı, Fethi Üstünkaya ve Hatice Erol isimli vatandaşlar dün adliyeye gelerek verdikleri suç duyurularını geri çektiler. Yayılan dolandırıcılık haberleri üzerine paniğe kapıldıklarını belirten vatandaşlar, paralarının kendilerine temin edileceğini de ileri sürdüler.

 

DÜKKAN KAPANDI

Vatandaşlardan Hakkı Baykara, Tüysüzler Şirketi ile arasındaki ilişkinin ticari bir itilaf olduğunu belirterek, “Kendilerinden düğün alışverişi yaptım. Malları alamadan dükkan kapandı. Basında çıkan haberlerden de etkilenerek böyle bir dilekçe verdim. Zararım tazmin edildi ve şikayetimden vazgeçiyorum” dedi.

 

KÖTÜLÜK DÜŞÜNMÜYORUZ

Ünal Şanlı isimli kişi ise mağdur olduklarını fakat zararlarının kısa sürede karşılanacağını kaydederek, “Kötülük düşünmüyoruz. Zararımızı karşılayacaklar” şeklinde konuştu. Şikayet dilekçelerini geri çeken vatandaşlar kısa bir süre sonra dağıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat