Özdilek

Güncel

CHP'de devir teslim heyecanı

CHP İzmit ilçe gençlik kollarında devir teslim töreni yapıldı. Eski başkan Birol Sağlam, görevi Devrim Bal'a teslim etti.

25 Ekim 2014 Saat: 12:26
CHP'de devir teslim heyecanı
CHP'de devir teslim heyecanı

Devir teslim töreni CHP İzmit ilçe binasında gerçekleşti. Törene İl Gençlik Kolları Başkanı Gökan Orhan ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

 

BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLACAĞIZ

Törende bir konuşma yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Gökan Orhan şunları kaydetti: "Ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkarmak için çalışıyoruz. CHP Türkiye'nin geleceği, aydınlığı ve umutları olacaktır. Bu amaç için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün yaptığımız bu atama ve bütün ilçelerdeki yapılan atamaların tek sorumlusu benim. Ancak ortada bir başarı varsa ve olacaksa o da muhakkak ilçe başkanlarımın olacaktır. Bizler hep birlikte laik Türkiye bayrağını ülkemizde ayağa kaldıracağız"

 

YURTTA SULH CİHANDA SULH

Orhan'ın ardından konuşma yapan eski başkan Birol Sağlam ise: "CHP gençliği olarak tüm Türkiye'yi ve genliği birleştireceğiz. Çünkü CHP Türkiye'nin birleştirici gücüdür. Önce ülkemizde daha sonra dünyada barışı sağlamak için mücadele edeceğiz. Bu uğurda mücadele eden bir arkadaşıma görevi teslim ettiğim için gözüm hiç bir zaman arkada kalmayacak.  CHP artık sadece sokaklarda bayrak asan gençlik değil fikirleriyle ön planda olan gençler yetiştirecektir" dedi. Sağlam ayrıca Kobane'deki IŞİD zulmünü kınadıklarını söyledi.

 

ÖZVERİYLE ÇALIŞACAĞIM

Yeni başkan Devrim Bal kendisine duyulan güvenden dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, "Tüm yönetimdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Bundan sonra omuzlarındaki gücün bir kat daha arttığını söyleyen Bal, "Partinin tabanında bayrak asarak yetişen bir insan olarak geldim. Şimdi yeni görevim benim için çok önemli ve değerli. Bana güvenen siz değerli arkadaşlarıma karşı mahcup olmamak için elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi. "Bizler ezilenleriz ve direnenleriz" diyen Bal, zulmün her türlüsüne karşı olduklarını bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat