Özdilek

Kültür/Sanat

Özdilek Muharip Gazileri Ağırladı

Özdilek, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümüne özel içerikle hazırladığı Çanakkale Gezici Savaş Müzesi’ni tarih severlerle buluşturdu ve Muharip Gaziler Derneği üyelerini Restoran da ağırladı.

17 Mart 2015 Saat: 23:20
Özdilek Muharip Gazileri Ağırladı
Özdilek Muharip Gazileri Ağırladı

Özdilek, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin” 100. Yıldönümü dolayısıyla hazırladığı program çerçevesinde, Türkiye’nin farklı noktalarında yer alacak Çanakkale Gezici Savaş Müzesi’ni tarih severlerle buluşturdu.

Çanakkale harbi sırasında kullanılmış ve kullanılmamış mermilerin, çeşitli çapta sahra top mermileri ve parçalarının, şehit olan Türk subaylarına ait eşyaların, dürbün ve haberleşme araçlarına ait parçaların yer aldığı Çanakkale Gezici Savaş Müzesi,  16 Mart tarihinde Kocaeli Alışveriş Merkezinde idi.

Çanakkale Gezici Savaş Müzesi, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin” 100. Yıldönümü kapsamında, Özdilek’in katkıları ile Antalya, Afyon, İzmir, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, İnegöl ve Eskişehir’de 7’den 70’e her yaştan ziyaretçiyle buluştu.

16 Mart pazartesi günü Kocaeli de bulunanÇanakkale Gezici Savaş Müzesi tüm ziyaretçilere açıktı. Birçok okul gezici müzeyi gezmeye Kocaeli Özdilek Alışveriş Merkezine geldi. Ayrıca Muharip Gaziler Derneği üyelerine yemek ve hediyeler verildi. 18 Mart Çanakkale zaferi fotoğraflarımdan oluşan resim sergisi bir hafta açık kalacak.

Yemeğe Muharip gaziler derneği sekreteri Nurettin Recep Sağlık, Celal Akyıldız, Alipaşa Ay, Enver Ören, Selahattin Koyun, Necati Kaplan, Cafer Turna, Cavit Kurt, Halit Yakşi, Fevzi Şilek, Ömer Yıldırım, Seyfettin Karadeniz, Salih Aydın, Kasım Akçay, Cevdet Kanman, İsa Aysel, Yaşar Gümüş, Halil Halis, Mustafa Gürüş, İbrahim Gökdemir, İsmail Aköz, İbrahim Erel, Şaban Doğan,  Salih Ateş, Salih Eroğlu, Rıfat İnci  katıldı. Gazilerimiz Özdilek Alışveriş merkezi yönetimine her yıl ağırladıkları için çok teşekkür ederek işletmeden ayrıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat