Özdilek

Eğitim

Yağmur altında öğrencilere sıra taşıttılar!

Öğrenciler geçen hafta yeni eğitim öğretim yılına başladı. Ancak ne müdürler ne veliler ne öğrenciler ne de öğretmenler hayatından memnun. Okulların açıldığı ilk haftanın sonunda tam bir keşmekeşlik hakim.

23 Eylül 2014 Saat: 16:31
Yağmur altında öğrencilere sıra taşıttılar!
Yağmur altında öğrencilere sıra taşıttılar!

Kocaeli genelinde pek çok okul müdürü 75 puanın altında kaldığı için görevden alındı. Müdürlerin kasım ayı ortasına kadar okullarında kalmaları gerekir, ama birçoğu raporlu. Bu arada yeni müdürlerin kendi ekibini kurma hakkı olduğu için mevcut müdür yardımcılarını değiştirme yetkisi var. Bu durumda yüzlerce müdür yardımcısı da her an koltuklarını terk edebilir.

Bütün bu kargaşanın içinde eğitme devam etmeye çalışan okullarda ise hiç yakışmayan görüntüler ortaya çıkıyor. Fotoğraf İzmit’in en önemli okullarından biri olan Gazi Lisesi’nde çekildi. Sağanak yağmurun altında, öğrencilere sıra taşıtılıyor. O çocuklar oraya okumaya mı gitti yoksa hamallık yapmaya mı? Bu sorunun cevabını yetkililer verecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat