Özdilek

Güncel

İzmit'te tartışmalık merdiven yeniden yapıldı

İzmit Belediyesinin, Tavşantepe 'de bağlantı yolunda yaptığı merdivenler İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yeniden yapılıyor.KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, Tavşantepe ve Bekirdere mahalleleri sakinlerinin Şehir Hastanesine ulaşım...

10 Nisan 2024 Saat: 10:05
İzmitte tartışmalık merdiven yeniden yapıldı
İzmit'te tartışmalık merdiven yeniden yapıldı

İzmit'te tartışmalık merdiven yeniden yapıldı

İzmit Belediyesinin, Tavşantepe 'de bağlantı yolunda yaptığı merdivenler İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yeniden yapılıyor.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, Tavşantepe ve Bekirdere mahalleleri sakinlerinin Şehir Hastanesine ulaşımını kolaylaştırmak adına Tavşantepe ile hastane arasındaki bağlantı yoluna güneş enerjili aydınlatma sistemi kurmuş ve eski merdiveni yenilemişti.

Ekiplerin çalışmaları devam edecek   

Kocaeli Şehir Hastanesi yönetimi ise merdiveni kaldırmıştı. Vatandaşların talebine sessiz kalamayan İzmit Belediyesi ekipleri, tekrardan merdiven inşaasına başladı. İzmit Belediyesi ekiplerinin halk yararına çalışmaları kentin her bölgesinde devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat