Özdilek

Güncel

Kartepe Belediyespor Karate Takımından Şampiyonluk Gururu

artepe Belediyespor Karate Takımı sporcularından Gamze Singer, Aysima Hatice Kurt, Esma Hatun Tamyüksel, Alaaddin Altay ve Berke Başaran, Türk Karate Milli Takımı ile katıldıkları turnuvadan ilçemize Milli Gururla döndü.

16 Ekim 2016 Saat: 00:42
Kartepe Belediyespor Karate Takımından Şampiyonluk Gururu
Kartepe Belediyespor Karate Takımından Şampiyonluk Gururu

Marmara Karate liginde uzun ve yorucu geçen son sezonu 3. bitirme başarısını gösteren Kartepe Belediyespor Karate Takımı, kentimizin ismini sporda da başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Son sezondaki başarılı performanslarıyla milli takıma kadar yükselme başarısını gösteren sporcular, Rize’de milli formayı gururla terlettikleri Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’ndan derecelerle ilçemize döndüler.

 

Türk Milli Takımı Adına Dereceyle Döndüler

 

Kartepe Belediyespor Karate Takımı sporcularından Milli Takım adına müsabakalara katılan Aysime Hatice Kurt, 47kg’da şampiyon olurken, Gamze Singer, yıldız bayanlar 54kg’da üçüncü, Sema Gürkal ise genç bayanlar kategorisinde 54kg’da üçüncü oldu. Turnuvada erkekler kategorisinde müsabakalara katılan Kartepe Belediyespor Karate Takımı sporcusu Alaaddin Altay ise 67kg’da üçüncü oldu. Turnuvada  Kartepe Belediyesi Karate Antrenörü Mehmet Peçe de, Milli Takım Antrenörü olarak görev aldı.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat