Özdilek

Kültür/Sanat

KASK'TA Su Altı Gösterisi

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) haftalık etkinliklerinde bu kez Değirmendere su altı topluluğu (DESSAT)'nu dernek merkezinde ağırladı.

16 Nisan 2014 Saat: 09:44
KASK'TA Su Altı Gösterisi
KASK'TA Su Altı Gösterisi

 İzmit körfezinde su altında çekilmiş canlıların fotoğraflarından oluşan açıklamalı gösteri ve sunum, fotoğraf severler tarafından ilgi ile izlendi ve interaktif bi şekilde gerçekleşti. Su altında kullanılan fotoğraf ekipmanlarının da  tanıtıldığı etkinlik sonrası DESSAT yetkilileri, İzmit Körfezi'nde halen yaşam çeşitliliğinin var olduğunu amaçlarının gösteriler ve sergiler geçekleştirerek, bunu korumak ve geliştirmek için gereken farkındağılın oluşturulması olduğunu belirtiler.

Gösteri sonrası DESSAT yetkililerine teşekkür plaketi sunana KASK başkanı Altuğ Şenel, önümüzdeki hafta KASK üye etkinliği kapsamında Ercan Kapkaç ve Nuri Çobanı'nın '' Sanal tur fotoğrafçılığı '' adlı gösteri ve söyleşisinin yer alacağını belirterek tüm fotoğraf severleri KASK'a davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat