Özdilek

Güncel

Vergi Dairesi Başkanı Coşkun oldu

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Yafes Pehlivan’ın istifa etmesinin ardından boşalan koltuğa İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı'nda grup müdür vekili olarak görev yapan Erhan Coşkun getirildi.

23 Temmuz 2014 Saat: 17:25
Vergi Dairesi Başkanı Coşkun oldu
Vergi Dairesi Başkanı Coşkun oldu

Vergi dairesi başkanı olarak 2008 yılında ilimize atanan ve 2013'te istifa eden Yafes Pehlivan'dan boşalan koltuğa İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan grup müdür vekili olarak görev yapan Erhan Coşkun atandı.

 

ERHAN COŞKUN KİMDİR?

1978 yılında Erzurum'un Olur ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini ilçesinde tamamladı. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde başladığı lisans eğitimini 2000 yılında tamamladı. 2001 yılında Sağlık Bakanlığı'nda başlayan memuriyet hayatı, Maliye Bakanlığı'nda Vergi Denetmen Yardımcısı olarak devam etti. 2004 yılında Maliye Bakanlığı'nda Stajyer Gelirler Kontrolü olarak görev yaptı. Mesleki yeterlilik sınavı sonrasında 2008 yılı ocak ayında Gelirler Kontrolörlüğü'ne atandı. 2011 yılında Mayıs ayında İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı'nda Grup Müdür Vekili olarak görev yapmaya başladı. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mali Hukuk Ana Bilim Dalı Mali Hukuk Bölümü Yüksek Lisans Programı eğitimini tamamladı.Vergi Mevzuatı konusunda yayınlanmış makaleleri olup, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat