Özdilek

Güncel

Eli nasırlı çiftçilerimize destek oluyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Tarım Kredi Kooperatifine konuk oldu.

24 Şubat 2015 Saat: 17:41
Eli nasırlı çiftçilerimize destek oluyoruz
Eli nasırlı çiftçilerimize destek oluyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu İzmit Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret etti. Tarım Kredi Sakarya Bölge Birliği Müdürü Ercüment Satıbeşe’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak eli nasırlı öpülesi çiftçilerimize biz de destek oluyoruz. Bu kapsamda ürettiğimiz birçok projeyi hayata geçirerek, kurumlar arası koordinasyonla üreticimize katkıda bulunuyoruz.” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE DESTEK

Büyük emekler sarf ederek ürünlerini üreten çiftçimize desteklerini esirgemeyen Tarım Kredi Kooperatifleri ve çalışanlarını tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu”         Çiftçilerimiz ürünlerini büyük emekler sarf ederek üretiyor. Çiftçilerimizin güvencesi durumunda ki kooperatifimizin daha büyük başarılar elde etmesini arzu ediyorum. Biz de sulama, fidan ve mühendislerimizle çiftçimize destek olmaya devam ediyoruz. Çevreye ve doğayı ön planda tutan, Türk ekonomisine büyük katkı sağlayan tarımı desteklemek en önemli görevlerimizdendir” dedi.

 

BAŞKAN TRAKTÖRE MAZOT KOYDU

İzmit Tarım Kredi Kooperatifi tarafından çiftçilerimize verilen sıfır faizli mazot ve madeni yağ projesini önemsediğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ülkemizin tarımına dönük gerçekleştirilen bu projelerin, artarak devam etmesini arzu ediyorum. Hükümetimizin ülke tarımına yaptığı katkılar gerçekten çok önemli. Bunun yanı sıra hayvansal üretimin artması noktasında, tarım kredi kooperatifimizin parasal anlamda ürettiği desteklerinde çiftçimizin can suyu olduğunun fakındayız” ifadelerini kullandı.       

 

BAŞKANA FERDİ KAZA SİGORTASI VE PLAKET

İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çobanoğlu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, Tarım Kredi Kooperatifine ait ferdi kaza sigortası poliçesi düzenleyerek hediye etti. Bölge Müdürü Satıbeşe de, Başkan Karaosmanoğlu’na Türk tarımına yapmış olduğu katkılardan ve Tarım Kredi Kooperatifi’ne vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket verdi. Başkan Karaosmanoğlu, “Önümüzdeki dönemlerde çiftçimize dönük, sulama alanında projeler ortaya koyacağız. Özellikle Kandıra’daki Namazgah barajımızdan bu bölgedeki çiftçimize kapalı kanallar kurarak sulama hatları kuracağız. Bu da üreticimize önemli bir katkı olacak” açıklamasını yaptı.

 

SATIBEŞEDEN BAŞKANA SUNUM  

Tarım Kredi Kooperatiflerinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Bölge Müdürü Ercüment Satıbeşe, “Üreticimizin ihtiyaç duydukları tohumluk, kimyevi gübre, zirai ilaç, alet ve ekipman, karma hayvan yemi, motorin ve madeni yağlar ile her türlü tüketim maddelerini temin ediyor, peşin ve kredili olarak kendilerine satıyoruz. Ortaklarımızı, kredi hayat ve ortak kaza sigortasıyla güvence altına alıyoruz. Ayrıca trafik, kasko ve diğer sigortacılık hizmetlerini sunuyoruz” açıklamasını yaptı.

 

ÇİFTÇİDEN VATANDAŞA DOĞAL ÜRÜNLER

Kooperatifinin iştiraki olan fabrikalarda üretilen doğal ürünlerin de satışı İzmit Tarım Kredi Kooperatifi’nde yapılıyor. Vatandaşa dönük satışın gerçekleştirdiği kooperatifte, 10 farklı ürün bulunuyor. Ziyarette, Tarım Kredi Kooperatifleri Sakarya Bölge Müdür Yardımcıları Ali Aslan ve Cemalettin Uğurlu, İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çobanoğlu, Tarım Kredi Kooperatiflerinin iştiraklerinden basınçlı sulama sistemleri üreten Tarım Kredi Plastik A.Ş. Müdürü Metin Tonba, Sera örtüleri üreten İmece Plastik A.Ş. Müdür Yardımcısı Ali Rıza Balaban ile kooperatif yönetim kurulu üyeleri, ortaklar ve personel de hazır bulundu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat