Özdilek

Siyaset

DSP seçime hazır

Demokratik Sol Parti, 7 Haziran seçimlerine az bir süre kala 25’inci Dönem Kocaeli Milletvekili adaylarını partililerin de katılımıyla tanıttı

15 Nisan 2015 Saat: 22:36
DSP seçime hazır
DSP seçime hazır

Milletvekili aday tanıtımında İl Başkanı Hayati Özzeren başta olmak üzere, Gençlik Kolları Başkanı Fırat Yiğit ve ilçe başkanları katıldı. DSP’nin milletvekili aday tanıtımında SKM’de belirlendi. SKM’ye Ruhi Saner, Hüseyin Turuç ve Numan Gülşah getirildi. Adayları sırasıyla çağıran İl Başkanı Hayati Özzeren kısa bir açıklama yaptı.

DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, parlamenter sistemi savunarak, “Parlamenter sistemin devam etmesi gerekiyor. İktidar, başkanlık sistemi söylemleriyle parlamenter sistemi kaldırmayı amaçlamaktadır. Bunu söylemlerinden de anlayabiliriz. Biz DSP olarak parlamenter sistem için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

DSP İl Başkanı Hayati Özzeren kısa bir konuşma yaptıktan sonra sırasıyla milletvekili adayları: Nuri Özkara, Ender Özkan, İbrahim Ekşi, Meral Oral, Recep Keskin, Murat Sönmez, Çiğdem Akıncıbaşı, Çağlı Bakan, Kadir Yılmaz, Selman Gürpınar ve Meral Uçarı’yı çağırarak basına tanıttı. Adayların Özzeren’in yanına gelmesinin ardından basına toplu poz verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat