Özdilek

Güncel

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) bayramlaştı

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği(KYÖD) üyeleri Başkan Mehmet Toker ev sahipliğinde bayramlaşma yaptı

5 Temmuz 2016 Saat: 19:10
Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) bayramlaştı
Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) bayramlaştı

    Bayramlaşma Programda ÇYDD Kocaeli Şube Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu, Mustafa Kemal Atatürk baskılı çini ve Zehra İprişoğlu’nun kaleme aldığı Türkan Saylan adlı eseri taktim etti. KYÖD Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa Aydili Sanat Derneği Kurucu Başkanı Suat Özdemir, KYÖD eski Başkanı Haşmet Belen, ÇYDD Kocaeli Şube Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu, CHP eski Milletvekili Bekir Yurdagül ve eşi Şule Yurdagül, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Çetin, Ufuk Pekmertal, Bahar Uzman, Hakan Yılmaz, Muharrem Çelik katılım gösterdi.

  KYÖD’ün geleceğe dönük projelerinden bahseden Başkan Mehmet Toker şunları söyledi: “Tüm Kocaelilerin bayramını kutluyoruz. Halkımızın geleceğe daha çok güvenli baktıkları, kaygı duymadıkları bayramlar temenni ediyorum. Yaşam elbette zor ve giderek zorlaşıyor. Ancak şahsen Kocaeli’de yaşayanlara güveniyorum. Zaman zaman çeşitli sıkıntılar çekilse de olanaklarımızın doğru kullanıldığı dönemde bu sorunları aştığımızı çok zaman gördük. Bu kentlilere inanıyoruz. KYÖD’de bu kentin bir değeri. Bu kentlilerin yarattığı bir değer.”

  Toker son olarak şunları söyledi: “Yaşamı kolaylaştırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek için tüm birikimleri seferber etmek için üretmeye hazır bir kurumuz. Önümüzdeki süreçte KYÖD, sıkıntılarını aşarak kendisini toparlayacak. Kent dinamikleriyle buluşacak. Bu kentin KYÖD’den beklentilerine yanıt vermek için çabalayacağız. İnsanlarımızın çoğu kent dışında. Kent dışında olan arkadaşlarımıza iyi tatiller diliyorum. Herkese iyi bayramlar diliyorum. Bundan sonra daha sık sık beraber olacağız. Yapacağımız çok iş var. Çok şey söyleyeceğiz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat