Özdilek

Güncel

Muhtar EFE'den Umutlu'ya cevap

Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe, İzmit Belediye Meclis üyesi Ercan Umutlu’nun basında yer alan eleştirilerine cevap verdi.

22 Eylül 2016 Saat: 13:26
Muhtar EFE'den Umutlu'ya cevap
Muhtar EFE'den Umutlu'ya cevap

Muhtar Efe, meclis üyesi Umutlu’nun Tavşantepe’yi ve Tavşantepe mahallesine yapılan hizmetlerden bihaber olduğunu belirterek”  meclis üyesinin mahallemizin sınırlarının tam olarak nereden başlayıp nerede bittiğini dahi bildiğini sanmıyorum. Seçildikten sonra mahalle muhtarı olarak bizleri bir kez bile ziyaret etmeyip, ilk defa mahallemize gelip, kendisine siyasi çıkar elde etmek maksadıyla kamuoyunu yanıltıcı beyanlarda bulunmuştur. Meclis üyesinin, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından  okul alanı olarak  ayrılan bir parseldeki budanan ağaç dallarının önünde fotoğraf çektirip “ parklar çöple doldu” şeklinde aslı astarı olmayan haber yaptırdığını görünce hayrete düştüm. Çünkü fotoğrafın çekildiği alanın parkla yakından uzaktan ilgisi olmadığı gibi fotoğraftakiler çöp de değildir. Tavşantepe Mahallesi olarak İzmit Belediyesi’nden ve mahallemize yapılan hizmetlerden çok memnunuz. İzmit’in en büyük mahalle konaklarından biri mahallemizde yapıldı. 4 adet yeni park, istinat duvarları, merdivenler, alt ve üst yapı çalışmaları, asfalt, parke yolları ve benzeri çalışmaları meclis üyesine isterse yerinde gösterebilirim. Bu tür aslı astarı olmayan haberlerle mahallemiz hakkında kamuoyunun gözünde kötü bir izlenim bıraktırılmak istenmesini de şiddetle kınıyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat