Özdilek

Güncel

Bağımsız aday Atatürk büstüne saldırdı

7 Haziran seçimlerinde Kocaeli bağımsız milletvekili adayı olan Ahmet Karan, Atatürk büstüne baltayla saldırdı

23 Nisan 2015 Saat: 01:14
Bağımsız aday Atatürk büstüne saldırdı
Bağımsız aday Atatürk büstüne saldırdı

Gebze’de otomobiliyle Hükümet Caddesi üzerinde bulunan Gebze Kaymakamlık binasının önüne gelen Ahmet K, aracı park ettikten sonra bagajdan bir balta çıkardı. Ahmet K, Kaymakamlık binasının bahçesinde bulunan Atatürk büstüne saldırdı. Atatürk Büstü üst üste vurulan darbelerle hasar görerek yere düştü. Baltalı saldırganı gören polisler hemen müdahale etmek istedi. Şüpheli bu kez elindeki baltayla polis memurlarına saldırdı. Olay yerine çok sayıda takviye ekip çağırıldı. Kısa süre sonra baltalı saldırgan polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Yapılan ilk araştırmalarda Ahmet K’nin akli dengesinin bozuk olduğu bir süredir hastanede tedavi gördüğü belirlendi. Bu arada geçen yılki yerel seçimlerde de Gebze’de bir mahalleden muhtar adaylığı için başvurup afişler bastırdığı, bu afişlerde de o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama’yı aza adayı olarak gösterdiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan Ahmet K ile ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat