Özdilek

Siyaset

HEPAR, Körfez ilçeyi tanıttı

İlimizde yeniden yapılanan HEPAR’da oluşturulan Körfez ilçe yönetimi dün düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. İlçe başkanlığına Mesut Kavak getirildi.

23 Kasım 2014 Saat: 17:26
HEPAR, Körfez ilçeyi tanıttı
HEPAR, Körfez ilçeyi tanıttı

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)’nin Körfez İlçe teşkilatı, dün Kızılkaya Cafe’de düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Kahvaltı ile birlikte gerçekleştirilen toplantıya; HEPAR İl Başkanı İlker Ergin, İl Başkan Yardımcısı Burak Aktan ve Körfez İlçe Başkanı Mesut Kavak ve yönetim kurulundan Hüseyin Çatal, İlkgün Çatal, Volkan Üzer, Volkan Yıldırım ve parti üyeleri katıldı.

 

KÜRTÇE SEÇMELİ DİL OLABİLİR

Toplantıda söz alan il başkanı İlker Ergin, genel örgütlenme faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek son dönemlerde yapılan tartışmalara son noktayı koydu. Türkçe ana dil olduğunu söyleyen Ergin, “Halkın talep etmesi durumunda okullarda Kürtçe, Almanca seçmeli dil eğitimi verilebilir” açıklamasını yaptı. Körfez İlçe Başkanı Mesut Kavak ise, Körfez’de partilerine olan ilginin fazla olduğunu söyledi.

 

MUHALEFET EKSİKLİĞİ VURGUSU

İl Başkan Yardımcısı Burak Aktan Türkiye’de üç kutuplu siyasi anlayış olduğunu belirterek, özellikle siyasetteki muhalefet eksikliğine vurgu yaptı. Aktan, “Biz düzen partisi, halkın partisiyiz. Dini, etnik ve mezhepsel siyasete kesinlikle karşıyız. 2015 seçimleri için çalışmalarımıza başladık. Her hafta Yürüyüş Yolu’nda stant açarak kitap dağıtımları ve tanıtım faaliyetleri yürütüyoruz” şeklinde konuştu. Öte yandan HEPAR’da teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiği, partinin Gölcük ve Kartepe’deki teşkilat açılışlarına Genel Başkan Osman Pamukoğlu’nun da katılabileceğini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat