Özdilek

Siyaset

Civelek: ''Kuşkan'a selam olsun''

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) binasında partisinin ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından önemli açıklamalar yaptı.

30 Ocak 2014 Saat: 22:17
Civelek: ''Kuşkan'a selam olsun''
Civelek: ''Kuşkan'a selam olsun''

Partisinin  Başiskele’de başlayan ilçelerdeki aday açıklama toplantılarının takvimini açıklayan Civelek  “Belediye Meclisi aday listelerimizi 10 Şubat’a kadar kesinleştirip, genel merkeze sunacağız” dedi. Civelek, meclis listelerinde kadın ve genç adaylara fazla yer verileceğini de söyledi.

KUŞKAN’A SELAM OLSUN

AKP İl Başkanı Civelek, CHP İl Başkanı Kuşkan’ın  “Ortadan kayboldu” sözlerini değerlendirirken şunları söyledi: “Birkaç gün yoktum. Yalçın Kuşkan’a selam gönderiyorum. Demek ki yokluğumdan rahatsız olmuş” dedi. Civelek teşkilatların genel merkezin aday tercihlerini tartışmadığını da vurguladı “Aday gösterilmeyen arkadaşlarımız başarısız veya yetersiz değildir. Genel merkezimiz en uygun bulduğu isimleri aday göstermiştir” dedi.

HERKES GERÇEKLERİ GÖRECEK

Önümüzdeki günlerde bazı ilçelerde AKP’den kitlesel istifalar olacağı yolundaki iddialara da değinen Civelek şöyle devam etti: “Ferdi olarak birkaç kişi istifa edebilir. Bu da bizi bağlamaz. Partimizin üyeleri yerinden kımıldamaz.  Hem Büyükşehir’de, hem 12 ilçede seçim konusunda en küçük bir risk gözükmüyor. Her yerde yüzde 50’nin üzerinde oy alacağız. İki ay sonra herkes bu tabloyu görecek.”

PROJELER 40 GÜN KALA

AKP İl Başkanı Civelek, Büyükşehir ve ilçe Başkan adaylarının yeni dönem için projeler hazırladığını bu konuda çok ciddi çalışma yapıldığını da söyledi,  şubat ayında birkaç anket yapılacağını açıkladı. Bütün projelerin seçimlere 40 gün kala halka açıklanacağını belirten AKP İl Başkanı Sefa Sirmen’in İzmit’te hiç şansı bulunmadığını da iddia etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat