Özdilek

Güncel

En az oyu bizim hakim aldı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) adli yargıdan 7 asıl/4 yedek, idari yargıdan ise 3 asıl/ 2 yedek üyenin belirleneceği seçimlerde kesin sonuçlar açıklandı. Seçime giren Kocaeli hakimi Hüsnü Çalmuk en az oyu alana aday old

13 Ekim 2014 Saat: 11:11
En az oyu bizim hakim aldı
En az oyu bizim hakim aldı

Türkiye’nin bütün illerinde hakim ve savcılar  HSYK’nın  10 asıl, 6 yedek üyesini belirlemek amacıyla sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu denetimindeki seçimlerde  ilimizde 199 hakim ve savcının oy kullanma yetkisi bulunuyordu. Seçmen niteliğindeki  hakim ve savcılar, çarşaf listede isimleri yazılı adaylardan 11’i için oylarını verdi. Gece geç saatlerde seçim sonuçları netleşti. Seçim sonuçları şöyle; Adli Yargı asil üyeler:

1- Metin Yandırmaz (YPB), 2- Ramazan Kaya (YPB), 3- Mehmet Yılmaz (YPB), 4- Mehmet Durgun (YPB), 5- Ömür Topaç (YPB)i 6- İsa Çelik (YPB), 7 -Turgay Ateş (YPB)

İdari Yargı asıl üyeler: Halil Koç (YBP), Ahmet Berberoğlu (Bağımsız), Mahmut Şen (Bağımsız)

Seçime bağımsız olarak giren ve oyunu İstanbul'da kullanan eski Kocaeli Hakimi Hüsnü Çalmuk en az oyu alan hakim oldu. Çalmuk sadece 35 oy alabildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat