Özdilek

Güncel

Torbacılara şafak operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak torbacılarına büyük bir operasyon başlatıldı.

1 Ekim 2014 Saat: 10:22
Torbacılara şafak operasyonu
Torbacılara şafak operasyonu

Sabaha karşı düzenlen büyük operasyona 500 polis katıldı. 50 adrese eş zamanlı düzenlen baskında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerinde daha önce uyuşturucu satıcılarını tespit eden narkotik polisleri sabah saatlerinde torbacılara yönelik şafak operasyonu başlattı.

Yaklaşık 500 polisin katıldığı operasyonda 50 adrese baskın düzenlenirken, 20’ye yakın şahsın gözaltına alındığı öğrenildi. Özel harekat polislerinin de katıldığı baskıdan, çok sayıda uyuşturucu maddede el geçirildi. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, operasyonların devam ettiği ve gözaltı sayısının da artabileceği kaydedildi. Gözaltına alınan şahısların tamamlanan işlemlerinin adliyeye sevk edileceği belirtildi. Konu ile ilgili ise resmi bir açıklama yapılamdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat