Özdilek

Güncel

Aktif Mali Müşavirlerin adayı: İsmail Birtürk

31 Ocak - 1 Şubat 2015 tarihlerinde yapılacak olan KSMMMO Başkanlığına, Aktif Mali Müşavirlerin adayı İsmail Birtürk ve ekibi Antikkapı Restaurant’ta saat 11.00’de düzenledikleri basın toplantısı ile adaylığını açıkladı.

28 Ocak 2015 Saat: 16:54
Aktif Mali Müşavirlerin adayı: İsmail Birtürk
Aktif Mali Müşavirlerin adayı: İsmail Birtürk

Birtürk, “Basın açıklamasında genel kurulda üyelerimizin doğru tercihi yapıp, en isabetli kararı vereceğine ve odamızı yönetmek için en ehil kişileri göreve getireceğine olan inancımız sonsuzdur. Demokrasinin bir sonucu olarak, farklı düşüncelere sahip kişilerin farklı gruplar oluşturup seçimlere katılması normaldir” dedi.

 

“SONUCA SAYGI GÖSTERECEĞİZ”

Konuşmasına devam eden Birtürk, “Burada Gebze, Dilovası ve Çayırova’da mesleki faaliyetini sürdüren arkadaşlarımızın listemizde olmamalarının gerekçesi olarak; sadece kendi tercihlerine saygı göstermekten kaynaklı olduğunu, hiçbir zaman Odamızın çıkarları için kendilerinden farklı düşünmediğimizi, inşallah 2016’da yapacağımız olağan seçimlerimizde birlikte hareket imkânımızın oluşmasını dilediğimizi de açıklamak istiyorum. Bu vesile ile sadece bizim meslek grubumuzda uygulanan ‘Nispi Temsil Sistemi’ sonucu, seçimlerden çıkacak her türlü tabloya saygı göstereceğiz” dedi.

 

YÖNETİM KURULU

İsmail Birtürk, Cengiz Tosun, Atilla Güngör, Dilek Kaya, Oray Ulusoy, Ayfer Kara, Şenay Şekerci


İSMAİL BİRTÜRK KİMDİR

1961 Yılında Büyükderbent’te doğdu. 1984’te Serbest  Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleğe başladı. 1996 yılından bu yana aktif olarak KSMMO Kurullarında görevler üstlendi. 1996-1999 yıllarında Basın Yayın Komisyon Üyeliği, 1999-2002 yıllarında Basın Yayın Komisyon Başkanlığı 2002-2006 yılları arasında Oda Sekreterliği göreviyle Yönetim Kurulu Üyeliği, 2006-2008 Yılları arasında Oda Disiplin Kurulu Başkan Yardımcılığı, 2006-2010 Yılları arasında Oda Meclis Başkanlığı, 2006’dan bu yana da KSMMMO Temel Eğitim ve staj Merkezi TESMER Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlendi. Oda Futbol Takımı ve oyuncu antrenörlüğü görevini yaptı. Aynı zamanda Kocaeli Dostluk Kulübü Kurucu Üyesi olup, iki yıl denetleme kurulu üyeliği yaptı. Halen Kocaeli Dostluk Kulübü ve Kocaeli Kafkas Kültür Derneği’nin ortaklaşa oluşturduğu Platformun Başkanlığını yürütmektedir. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat