Özdilek

Siyaset

Akar Tunceli’de

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Tunceli ilinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

14 Eylül 2015 Saat: 18:14
Akar Tunceli’de
Akar Tunceli’de

 CHP Milletvekilleri Uğur Bayraktutan, Mahmut Tanal ve Emre Köprülü ile Cumartesi günü bölgeye giden Akar Tunceli de vatandaşlarla bir araya gelerek CHP olarak her zaman yanlarında olduklarını ve barış için gereken tüm mücadeleyi göstereceklerini belirtti.

 

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

 

CHP heyeti ilk olarak, Tunceli Valisi Osman Kaynak’ı makamında ziyaret ederek son gelişmeler hakkında bilgi aldı. Vali Kaynak terör eylemlerin de yaşanan artışlar nedeni ile vatandaşların tedirgin olduğunu belirterek, bölge de ekonomi sıfırlanmış, esnaf kepenk kapatıyor, vatandaşlarımız gece sokağa çıkamıyor, yerli ve yabancı turistin yoğun ilgi gösterdiği Tuncelimizin  saklı cennetleri Pülümür ve Munzur vadileri, son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle yıllar sonra yakaladığı turizm hareketliliğini kaybetti, Turizmin geliştirilmesi için festivaller düzenlenen kentte, yaşanan olaylar nedeniyle işletmeler bir anda boşaldı. derken, Akar da bölge de kalıcı barışın sağlanması için CHP olarak üzerlerine düşen tüm görevleri yerine getirmek için mücadele ettiklerini belirterek, kalıcı barış siyaset üstü bir görevdir, ne olacağı belirsiz bir sürecin sonun da yaşananlar göstermektedir ki samimi olmayan bir süreç ardından acılar daha büyük ve yıkıcı olmuştur. Bunu biran önce sonlandırmak için terör örgütüyle değil buradaki vatandaşlarımızla kucaklaşmalıyız dedi.

 

Valilik ziyareti sonrasında Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’i ziyaret eden CHP heyeti terör örgütünün yapmış olduğu hain saldırılarda şehit düşen polisler için başsağlığı dileyerek yaşanan acıların biran önce sonlanması hepimizin ortak isteği diyerek, yaralı polislere acil şifalar diledi. Emniyet Müdürü Şen ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür ederek, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği birinci önceliğimiz ancak Atatürk’ün dediği gibi ‘Yurtta Sulh Dünya da Sulh’ bilinci ve kararlığını hepimiz göstermeliyiz dedi.

 

AİLEYE TAZİYE ZİYARETİ

 

Akar ve CHP Milletvekilleri geçtiğimiz haftalar da Tunceli'de teröristlerin karakol baskını sırasında iki ateş arasında kalarak ağır yaralanan ve daha sonra hayatını kaybeden parti üyesi Ayten Günhan'ın evine giderek ailesine taziyelerde bulunarak, başsağlığı diledi.  Tunceli de esnaf ve sokak ziyaretleri de yapan CHP heyeti vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların yaşadıkları sorunları dinleyip kendilerine moral verdi.  Heyet  üç günlük Tunceli ziyareti  sonrası akşam saatlerin de Ankara’ya döndü.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat