Özdilek

Güncel

Körfez'e ikram çeşmesi

Körfez Belediyesi, İkram Çeşmeleriyle Körfez’in farklı noktalarında vatandaşlara sıcak çorba hizmeti vermeye başladı.

2 Mart 2015 Saat: 17:54
Körfez'e ikram çeşmesi
Körfez'e ikram çeşmesi

Sosyal belediyeciliğe önem veren ve bu alanda birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de bir ilki daha gerçekleştirerek halka sıcak çorba ikramı uygulaması başlattı. Mimarsinan Mahallesi, Tütünçiftlik viyadük altı ve Hereke bölgelerinde hizmete giren ikram çeşmesinin açılışı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaptı. İkram Çeşmesi’nin açılışına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde vatandaşa dağıtılacak olan sıcak çorba her gün bin Körfezli vatandaşlara hizmet verecek.

 

Hizmette sınır tanımayan bir belediye olan Körfez Belediyesi’nin bu projesini çok beğenen vatandaşlar Başkan Baran’a teşekkürlerini iletti. Körfezlilere elleriyle çorba ikram eden Belediye Başkanı İsmail Baran, “Her şey Körfezliler için. Vatandaş odaklı hizmet etmeye devam edeceğiz. Malumunuz biz yardımlaşmayı ikram etmeyi seven bir toplumuz. Halkımız sabahın erken saatlerinde evlerinden kahvaltılarını yapmadan çıktıkları zaman onlara belediye olarak ikramda bulunacağız” ifadelerini kullandı.

 

İkram çeşmesinin hijyenik koşullarda vatandaşa dağıtıldığını da belirten Başkan Baran, “Her şey tam otomatik sistemle çeşme kendi kendini temizleyecek şekilde dizayn edildi. Biz de bu konuya önem veriyoruz. Çorba çeşmesi ilgi görmesi halinde sayısını arttırmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından çeşmenin açılışı yapıldı ve musluklardan akan çorbayı açılışa katılan vatandaşlar afiyetle içti. Her gün 2 bin 500 kişinin ücretsiz olarak yararlanacağı çorba çeşmesi vatandaşlardan tepki gösterdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat