Özdilek

Güncel

Çocuklarını göremeyince intihara kalkıştı

Boşandığı eşinin çocuklarını kendisine göstermediği gerekçesiyle psikolojisinin bozulduğu öğrenilen şahıs Yuvacık Barajı’nda intihar teşebbüsünde bulundu.

18 Ekim 2014 Saat: 13:42
Çocuklarını göremeyince intihara kalkıştı
Çocuklarını göremeyince intihara kalkıştı

Başiskele Yuvacık Barajı’nda intihar ihbarı alan ekipler barajda ve çevresinde arama yaptı. Alınan bilgiye göre 112 sağlık ekiplerini arayan Sinan isimli şahıs, Başiskele Yuvacık Barajı mevkiinde olduğunu ve intihar edeceğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, baraj çevresinde araçlarından inerek bütün bölgeyi tararken itfaiye ekiplerinin botu ise baraj içerisinde yüzeysel arama yaptı.


Polis ekipleri buldu
Aramalar devam ettiği esnada polis ekipleri intihar edeceğini söylediği iddia edilen şahsın telefonuna ulaşarak yerini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından araca alınan Sinan isimli şahsın psikolojinin bozuk olduğu ve bir süre önce de eninden boşandığını, eşinin çocuklarını kendisine göstermediğini söylediği öğrenildi. Şahıs ifadesi alınmak üzere Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat