Özdilek

Güncel

Kolaylık: Haklılığımız yasalarca tescillendi

İzmit Ziraat Odası Meclis üyelerinden Bayram Kolaylık, mevcut yönetime karşı açtıkları davayı kazandıklarını belirterek, “Haklılığımız bir kez daha yasalarca tescillendi” ifadesine yer verdi.

18 Aralık 2014 Saat: 17:40
Kolaylık: Haklılığımız yasalarca tescillendi
Kolaylık: Haklılığımız yasalarca tescillendi

İzmit Ziraat Odası Meclis üyeleri, mevcut yönetime karşı açtıkları birçok davayı kazandıklarını belirterek dün Medya Evi’nde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını yapan Bayram Kolaylık, mevcut yönetimin olağanüstü genel kurul talebini kabul etmediğini belirterek, “Yapmış olduğumuz itirazlar Kocaeli 2. İdare Mahkemesi tarafından haklı görülerek mahkeme yürütmeyi durdurma kararı vermiş olup haklılığımız bir kez daha yasalarca tescillendi” dedi.

 

“HAKLILIĞIMIZ TESCİLLENDİ”
Açtıkları birçok davayı kazandıklarını vurgulayan Bayram Kolaylık, “Dokuz arkadaşımızı meclis üyeliğinden ihraç ettiler, mahkemeyi kazandık. 44 arkadaşımızla birlikte noter huzurunda imza toplayarak olağanüstü genel kurul talebinde bulunmamıza rağmen kabul etmediler, açtığımız davayı kazandık. En son olarak da bazı arkadaşlarımıza 1 yıl uzaklaştırma cezası verdiler. Yapmış olduğumuz itiraz Kocaeli 2. İdare Mahkemesi tarafından haklı görülerek mahkeme yürütmeyi durdurma kararı vermiş olup haklılığımız bir kez daha yasalarca tescillendi” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat