Özdilek

Güncel

Tüysüzler serbest

İzmit’in en büyük, en popüler kuyumculuk firması olarak tanınırken bir gece içinde içi boşaltılıp sahipleri tarafından kapatılan Sarraf Tüysüzler olayı hala gündemdeki yerini korurken cezaevinde bulunan Tüysüzler ailesini fertleri tu

18 Temmuz 2014 Saat: 17:44
Tüysüzler serbest
Tüysüzler serbest

Cezaevinde bulunan Cengiz, Cemalettin, Yüksel ve Turgut Tüysüz serbest bırakıldı.

Yaklaşık 2 hafta ortadan kaybolan Sarraf Tüysüzler firması sahipleri Cemalettin Tüysüz, Yüksel Tüysüz, Turgut Tüysüz ve Cengiz Tüysüz geçtiğimiz hafta  polise teslim olmuş, çıkartıldıkları mahkemede tutuklanıp, Kandıra 2 Nolu F Tipi cezaevine konulmuşlardı. Banka kanununa muhalefet ettikleri iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Cengiz, Cemalettin, Yüksel ve Turgut Tüysüz’ün avukatı Gürkan Biçer itiraz etti. Yapılan itirazı değerlendiren mahkeme Cengiz, Cemalettin, Yüksel ve Turgut Tüysüz serbest bırakılmasına karar verdi.

AÇIKLAMA YAPTILAR

Tüysüzler ailesini fertlerini serbest kalmasının ardından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, en kısa zamanda alacaklıların borçlarının ödeneceği belirtildi.

Açıklama şöyle;

Bilindiği üzere, Tüysüzler Ailesi’nin büyüğü merhum Adem Tüysüz’ün vefatının ardından yaşanan öngörülemez sıkıntılar sebebiyle şirket yetkililerimiz kısa bir süreliğine şehrimizden ayrılmak zorunda kalmış, akabinde, aleyhlerinde çıkarılan tüm söylentilerin hilafına, taahhütlerine riayetle, hakikatin açığa çıkması adına, emniyet kuvvetlerine ve adli makamlara teslim olmuşlardı. O an için, yetkililerimiz hakkında tedbir mahiyetinde tutuklama kararı icra olunmuştu.

Bir hafta zarfında yetkililerimiz lehine yaşanan gelişmeler adli makamlarda tutuklama tedbirinin icrasının istenilen faydayı sağladığı, bunun devamının adli, idari ve sosyal açıdan menfi tesir yaratabileceği kanaati oluşturduğundan yetkililerimiz serbest bırakılmışlardır.

Tüysüzler Ailesi çatısı altındaki şirketlerin geçirdiği krizden etkilenen müşterilerimizin ve süreçte samimi yardımlarını esirgemeyen dostlarımızın muhtemel zararlarını tazmin için şirket yetkililerimiz bugün itibariyle çalışmaya başlayacak ve en kısa sürede tüm tarafları gözeten bir planı takdim edeceklerdir.

Tüysüzler Ailesi olarak, gösterdikleri sabır ve güven için müşterilerimize, dostlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat