Özdilek

Siyaset

Yalçın Kuşkan tokat yemiş

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, önceki akşam il örgütünün düzenlediği iftar programında komik bir anısını davete katılanlarla paylaştı.

23 Temmuz 2014 Saat: 17:13
Yalçın Kuşkan tokat yemiş
Yalçın Kuşkan tokat yemiş

Meğerse Yalçın Kuşkan, orta okul çağında çok haylazmış. Hatta bir gün orta okuldayken camı kırmış ve bunun üzerine o dönemki öğretmeni Ali Yazıcı’dan bir de tokat yemiş. Tokat hadisesinin ardından ise Yalçın Kuşkan ve Ali Yazıcı yıllar sonra karşılaşmış ve ortaya güzel bir anı çıkmış. İşte Yalçın Kuşkan’ın Ali Yazıcı’yla başından geçen o hadise; “Orta okuldayken camı kırmıştım. Ali Yazıcı hocamdan o zaman sağlam bir tokat yedim. Sonra benim SHP ilçe başkanlığım döneminde bir şekilde karşılaştık. O gün Ali hocama ‘Hocam ya ben camı kırmıştım ve siz bana sağlam bir tokat atmıştınız. Sonra da kafamı suyun altına sokup kendime gelmemi söylemiştiniz’ dedim. Yanımızda Zeynel Başlak ağabey de vardı ve bu söylediklerim üzerine Ali hocama takıldı. Ali hocamda Zeynel ağabeye ‘Bak bu benden bir tokat yedi ilçe başkanı oldu. Sen benden hiçbir şey yemedin o yüzden hiçbir şey olamadın’ dedi. Bu da Ali hocamla yaşadığım güzel anılarımdan biridir”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat