Özdilek

Güncel

Deniz kenarında uyuşturucu koması

İzmit Fuar arkası deniz kenarında 3 arkadaş aldıkları uyuşturucu madde sonrasında komaya girdi.

3 Mayıs 2015 Saat: 23:35
Deniz kenarında uyuşturucu koması
Deniz kenarında uyuşturucu koması

Olay, saat 15.30 sıralarında İzmit Fuar alanın arkası deniz kenarında meydana geldi. A.A., B.K. ve O.K. isimli üç arkadaş sabah saatlerinde uyuşturucu madde almaya başladı. Saat 15.00 sıralarında kadar madde alan üç şahıs fenalaşmaya başladı. Deniz kenarında kendilerinden geçen şahısları çevredeki vatandaşlar fark etti.

Denize yakın bir yerde kendilerinden geçen A.A. B.K. oldukları yerde bayılırken O.K. diğerlerine göre daha iyi durumda olduğu için yürüyerek Salim Dervişoğlu Caddesine kadar çıktı. Yol kenarında yön tabelasına tutunarak bekleyen O.K.’yı olay yerine gelen polis ekipleri şahsı sağlık ekiplerine sevk etti. Olay yerine kendilerinden geçen ve suratı moraran A.A. yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Seka Devlet Hastanesine B.K. ile birlikte kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan iki şahsın hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtilirken O.K. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak müşahede altına alındı. O.K.’nın durumunun diğerlerine göre daha iyi olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Ayrıca şahısların uyuşturucu madde olarak esrar aldıkları netleşirken bonzai kullanıp kullanmadıkları araştırılacak. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat