Özdilek

Güncel

Federasyon ve Dernek yöneticileri Kocaeli'ye çıkarma yaptı

Abhaz Dernekleri Federasyonu Yöneticileri Kocaeli Abhaz Derneği ve Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik Ilişkiler Temsilciliği'ne ziyaretler gerçekleştirdi.

11 Şubat 2016 Saat: 14:50
Federasyon ve Dernek yöneticileri Kocaeli'ye çıkarma yaptı
Federasyon ve Dernek yöneticileri Kocaeli'ye çıkarma yaptı

Abhaz Dernekleri Federasyonu Yöneticileri ve diğer illerin dernek başkan ve yöneticileri, Kocaeli Abhaz Dernegi ve Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik Ilişkiler Temsilciliği'ne ziyaretler gerçekleştirdi. 

Abhaz Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Hapat Ceylan ve federasyon yöneticileri Atanur Aksoy, Ercan Basnuh, Samil Yasba ve Ümit Karaalp'in yanısıra İstanbul Abhaz Derneği Baskani Hakan Ander, Sakarya Dernek Baskani Oral Kobas, Düzce Abhaz Kültür Derneği Yöneticileri Özdemir Zorlu ve Anıl Alkan, Kocaeli Abhaz Derneği ve Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik Ilişkiler Temsilcisi Ruhi Karaalp'i ziyaret etti. Gerçekleşen nezaket ziyaretinin ilki Kocaeli Abhaz Derneği'nde gerçekleşti. Kocaeli Abhaz Derneği Baskani Hasan Konca ve dernek yöneticileri, federasyon yöneticileri ve diğer illerin dernek yöneticilerini ağırladi. Izmit'te ki dernek binasinda gerçekleşen ziyarette Kocaeli Abhaz Derneği üyeleri de hazir bulundu.

ATTEİT'E ZIYARET GERÇEKLEŞTI

Izmit'te bulunan Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik Ilişkiler Temsilciliği'ne de nezaket ziyaretinde bulunan federasyon yöneticileri ve dernek yöneticilerini, Abhazya - Türkiye Ticaret ve Ekonomik Ilişkiler Temsilcisi Ruhi Karaalp karşıladi. Yapılan ziyarette taraflar Türkiye'de yaşayan Abhaz toplumunun sorunlarını, ekonomik ve kültürel çalışmaları değerlendirdi. Gerçekleşen görüşmenin ardindan ziyaretler sona erdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat