Özdilek

Güncel

PTT’nin 174’üncü kuruluş yıldönümü kutlandı

PTT’nin 174. yılı nedeniyle Kocaeli PTT Başmüdürlüğü ve bağlı şubelerde çalışanlar, düzenlenen gecede bir araya gelerek gönüllerince eğlendi.

26 Ekim 2014 Saat: 14:46
PTT’nin 174’üncü kuruluş yıldönümü kutlandı
PTT’nin 174’üncü kuruluş yıldönümü kutlandı

Kocaeli PTT Başmüdürlüğü, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)’nin kuruluşunun 174. yıldönümü nedeniyle PTT çalışanları dayanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Kocaeli PTT Başmüdürü Necati Yoldaş’ın ev sahipliğinde MÜSİAD sosyal tesislerinde düzenlenen yemeğe il genelindeki PTT çalışanları ve aileleri katıldı. 


GELENEK HALİNE GELDİ

Katılımın yoğun olduğu yemekte çalışanlar ve aileleri güzel bir gece geçirdi. Kocaeli PTT Başmüdürü Necati Yoldaş, PTT’nin kuruluşunun her yıldönümünde düzenlenen gecenin gelenek haline geldiğini ve bu geleneği bu yıl da sürdürdüklerini söyledi.


‘BUGÜNKÜ DURUMUMUZA GELDİK’

Kocaeli’de göreve 2009 yılında başladığını ifade eden Yoldaş, “Kocaeli’de göreve başladığımda Kocaeli PTT’nin buraya yakışmayan bir noktada olduğunu gördüm. O günden sonra hep birlikte her yıl üzerine koyarak işlemlerimizi artırarak bugünkü durumumuza geldik. Ancak bugün geldiğimiz nokta da yeterli değil. Kocaeli potansiyeli yüksek olan bir il” dedi.

 

‘YILSONU HEDEFİNİ YAKALADIK’

2014 yılının işlem rakamlarını da açıklayan Necati Yoldaş, “İşlem hacmimiz geçen yıla göre yüzde 46 oranında arttı. Eylül ayı itibarıyla genel müdürlüğün bizlere koyduğu yıl sonu hedefini yakaladık. Karlılık oranımız yüzde 102 oranında arttı” şeklinde konuştu.

 

‘İL GENELİNDE 842 PERSONEL’

Yoldaş son olarak, “İhtiyaç duyulan her yerde kadrolarımızı oluşturduk. İl genelinde 842 personel ile 91 iş yerinde 145 araçla vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz” ifadelerine yer verdi. Necati Yoldaş’ın konuşmasının ardından PTT çalışanları yemek yedi ve çalınan müzik eşliğinde güzel bir gece yaşadı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat