Özdilek

Güncel

Polise saldırı

Kavga ihbarına müdahaleye giden polis ekipleri psikolojik sorunları olan şahıs ile merdivenlerden yuvarlanarak yaralandı.

14 Kasım 2013 Saat: 09:02
Polise saldırı
Polise saldırı

Olay, saat 12.00 sıralarında Kozluk Mahallesi Helvacı Sokak No:20 adresinde kavga ihbarı alan İl Asayiş Şube Müdürlüğü Yıldırım Timleri eve gittiklerinde psikolojik sorunları bulunan ve annesine saldıran Murat A. polis ekiplerince gözaltına alınmak istendi. Şahıs Özel Eğitimli Asker olduğu sırada girdiği bir çatışmada gazı olmuş ve psikolojik tedavi görmeye başladı. Polisleri karşısında gören ve gözaltına alınmak istemeyen Murat A. önce görevli bir polis memuruna yumruk attıktan sonra diğer memur V.S. ile merdivenlerden yuvarlandı. Polis memuru ile şahıs yaralanırken olay yerine sağlık ekibi çağırıldı. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları ilk müdahalenin ardından kafasından ve bacağından yaralanan polis memurunu Kocaeli Devlet Hastasenise kaldırırken, şahsı Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırdı. Polis memuru iş görmez raporu alırken arkadaşları konuyla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat