Özdilek

Güncel

Kandıralılar merhum Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı unutmadı

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, 4 Mart 2007 tarihinde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan için bir bildiri yayınladı.

3 Mart 2015 Saat: 17:34
Kandıralılar merhum Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı unutmadı
Kandıralılar merhum Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı unutmadı

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün yaptığı yazılı açıklamada; “Merhum Kaymakamımız Mehmet Sarıcan’ı bir trafik kazasında kaybedişimizin üzerinden sekiz yıl geçti. İyi yetişmiş bürokrat ve devlet adamı,hepimizin sevip saydığı bir insan olan değerli Kaymakamımızı geçen zamana rağmen unutmamız mümkün olmadı.

Kandıra tarihinin ilk kurultayını Kaymakamımız Mehmet Sarıcan topladı. İzmit’te tertiplediği Kandıra Günleri büyük ses getirdi ve halahatırlanıyor ve konuşuluyor.

Başarılı hizmetlerinin karşılığı olarakdaha göreve başladığının ikinci yılında Kocaeli’de yılın bürokratı seçildi.

Sivil toplum kuruluşlarının önemini bilerek çalışmalarımızı destekledi. Kandıralılar Derneği faaliyetlerine katılırken, toplantılara daima hazırlıklı geldi, Kandıra’daki çalışmalarını kent ve ülke gündemine taşıdı. Vefatının sekizinci yılında değerli Kaymakamımız Mehmet Sarıcan’a Allah’tan rahmet, yengemiz hanımefendi başta olmak üzere, ailesine, hemşerilerimize ve dostlarına sabır diliyoruz.” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat