Özdilek

Güncel

Satrançta dereceye girenler ödüllendirildi

Gölcük Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

28 Şubat 2015 Saat: 17:32
Satrançta dereceye girenler ödüllendirildi
Satrançta dereceye girenler ödüllendirildi

“Gölcük’te Öğrenci Olmak” adlı proje kapsamında Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği satranç turnuvası sonuçlandı. Dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda 24-25 ve 26 Şubat tarihleri arasında düzenlenen turnuva ‘gençler’, ‘küçükler’ ve ‘yıldızlar’ olmak üzere üç kategoride yapıldı. İl Satranç Temsilciliği tarafından görevlendirilen 5 hakemin yönettiği turnuvada T.S.F. Satranç Yarışmaları prosedürü hükümleri geçerli oldu.


Turnuvada gençler kategorisinde Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İnan Talha birinci, Gölcük Fen Lisesi öğrencisi Duman Sena ikinci ve Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Tuncel Batınalp üçüncü oldu. Küçükler kategorisinde ise üç ödülü de Hisareyn İlkokulu öğrencileri aldı. Nalci Kübra birinciliği, Akçair Berkcan ikinciliği, Aslan Süleyman Efdal da üçüncülüğü elde etti. Yıldızlar kategorisinde ise Değirmendere Atatürk Ortaokulu’ndan Ergün Berkca birinci, Uğur Mumcu Ortaokulu’ndan Araç Mert ikinci ve yine aynı okuldan Demir Melih Eren üçüncü oldu.


Gençler kategorisinde dereceye giren öğrencilere kupa, madalya ve başarı belgelerini Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş takdim etti. Ellibeş, dereceye giren ve turnuvaya katılan tüm öğrencilere, görev alan öğretmenlerine ve turnuva boyunca görev yapan hakem heyetine teşekkür ederek, “Her branşa olduğu gibi satranç branşımıza da önem veriyoruz” dedi. Yıldızlar kategorisinde dereceye giren öğrenciler ise ödüllerini İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muhyettin Yıldırım’dan aldı. Küçükler kategorisinin ödüllerini ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek verdi. Hakemlere de teşekkür belgesi takdim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat