Özdilek

Güncel

Pascal Nouma'lı sağlık merkezi açılışı

İzmit Kaya İş Merkezi’nde açılan Forever Young by Medsa Yaşam Sağlık Merkezi, Beşiktaş’ın efsanevi oyuncusu Pascal Nouma’nın katılımı ile görkemli bir açılış gerçekleştirdi

27 Eylül 2014 Saat: 17:50
Pascal Nouma'lı sağlık merkezi açılışı
Pascal Nouma'lı sağlık merkezi açılışı

Forever Young by Medsa Yaşam Sağlık Merkezi, Beşiktaş’ın efsanevi oyuncusu Pascal Nouma’nın katıldığı görkemli bir törenle açıldı. Tüm cihazların Amerika’dan getirildiği ve İzmit’te tek olma özelliğine sahip yaşam sağlık merkezi, kilolarından şikayetçi olan ve vücutlarındaki kırışık ve selülitleri yok etmek isteyen bayanların yeni gözdesi olmaya aday. Aynı zamanda sadece 3 dakikalık seanslarla toplamda 1 saat içinde 8 kilo vermeyi vaat eden zayıflama cihazı, oldukça ilgi görecek gibi.

 

PPASCALLLASCAL’A YOĞUN İLGİ

Açılışta Pascal Nouma’ya tüm misafirler yoğun ilgi gösterdi. Neşeli ve sempatik tavırları ile herkesi kahkahaya boğan Nouma, 3 dakikalık seanslarla toplam 1 saat içinde 8 kilo vermeyi vaat eden makinenin de içine girdi. Makine hakkında görüşlerini dile getiren Nouma, “Bu makineden tüm Amerika’da var. Buna şaşırmadım. Gerçekten muhteşem bir cihaz” dedi. Sempatik ve neşeli tavırları ile herkesin ilgi odağı olan Nouma, basın mensuplarının Kocaelispor forması ile görüntü almalarını istemedi. “Elimde tutarım ama giymem” diyerek firma sahibi Alim ve Şeyda Bilgisu Erken çifti ile beraber Kocaelispor forması ile poz verdi.

 

1 SAATTE 8 KİLO ZAYIFLAYIN
Forever Young by Medsa Yaşam Sağlık Merkezi’nde bulunan Cryo Cabin isimli alet, yeni çıkan vücut şekillendirme ve yağ parçalama cihazlarının en geliştirilmiş hali olarak yorumlanıyor. Sistemde sadece bölgesel değil, tüm vücut dahilinde uygulama yapılıyor ve sadece kilo vermeye, incelmeye ve selülit gidermeye yönelik değil, aynı zamanda bağışıklık sistemi güçlendirme, sedef ve egzamalı ciltler ile yanık ve ağrı tedavisinde de kullanılıyor. 1 saatte 8 kilo zayıflatma özelliğine sahip cihaz, Forever Young by Medsa Yaşam Sağlık Merkezi’nin gözdesi olacak gibi görülüyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat