Özdilek

Siyaset

DSP Genel Başkanlığı’na ilimizden aday

DSP’de genel seçimlerin ardından yapılacağı belirtilen büyük kurultay için ilimizden de bir aday çıktı. Kentin genç simalarından Yusuf Ünel, partinin genel başkanlığına aday oldu.

4 Kasım 2014 Saat: 14:27
DSP Genel Başkanlığı’na ilimizden aday
DSP Genel Başkanlığı’na ilimizden aday

DSP’de genel merkez kongresi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Masum Türker’in genel başkanlığını yaptığı partide büyük kurultayın 2015 seçimlerinin ardından yapılması bekleniyor.

 

GENEL BAŞKANLIK YARIŞI

Yapılacak büyük kongre için ilimizden de bir isim genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Kocaeli’nin genç siyasetçilerinden Yusuf Ünel, ‘Anadolu Yıldızı, Çoban Yıldızı’ adlı hareketin adayı olarak genel başkanlığa soyunmaya hazırlanıyor.

 

BÜYÜKŞEHİR’DE GÖREVLİ

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan Ünel, söz konusu adaylığı ile ilgili olarak işçilerin temsilcisi olduğunu söyledi. Ünel, 2015 sonrasında yapılması planlanan olağanüstü kongrede, aksi durumda ise olağan kurultayda genel başkanlığa adak olmak istiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat