Özdilek

Siyaset

Körfez Mecliste 14 Madde Görüşüldü

örfez Belediye Meclisi, 2016 Kasım ayı olağan meclis toplantısını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleştirildi.

3 Kasım 2016 Saat: 10:03
Körfez Mecliste 14 Madde Görüşüldü
Körfez Mecliste 14 Madde Görüşüldü

Körfez Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantı açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Gerçekleştirilen Toplantıda 14 gündem maddesi ele alındı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Ülkemizin huzuruna yönelik düzenlenen terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terör bir insanlık suçu, insanlığa yönlendirilmiş en büyük tehdittir. Barış ve kardeşliğe yönelik olarak yapılan bütün şiddet hareketlerinin bir an önce durmasını temenni ediyorum.” Dedi. Başkan Baran, ayrıca geçtiğimiz günlerde Körfez’de büyük coşku ile kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bir kez daha kutladı.

Körfez Her Şeyin En İyisini Hak Ediyor

Hayata geçirilen vizyon projeler ile hizmet atağını her geçen yıl artırarak devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, “Çok çalışacağız. Güçlü ülke, büyük Körfez için gece gündüz çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl 120 Milyon TL yatırım yapmayı planlıyoruz.  Eğitimden, sağlığa tarihi ve kültürel yatırımdan üst yapıya kadar her alanda ilçemizin her noktasında faaliyet gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Bizim tek sevdamız Körfez. Körfez her şeyin en iyisini hak ediyor.” İfadelerine yer verdi.

Gündem maddelerinden olan 2017 Mali Yılı Belediye Tarifeleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Körfez İle Kaytazdere Artık Kardeş

Gündemin bir diğer maddesi olan Yalova İli Altınova İlçesi Kaytazdere Belediyesi ile Kardeş Şehir Belediyesi olunması ile ilgili meclis kararı belediye meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat