Özdilek

Kültür/Sanat

688 fotoğraf sanatçısı, 3 bin 38 eser

Çağın Göz Hastanesi’nin bu yıl 3’ncüsünü düzenlediği “Göz Alabildiğine Kırmızı” konulu ulusal fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı önceki akşam hastane tesislerinde yapıldı.

26 Ekim 2014 Saat: 14:36
688 fotoğraf sanatçısı, 3 bin 38 eser
688 fotoğraf sanatçısı, 3 bin 38 eser

Türkiye’nin çeşitli illerinden 688 fotoğraf sanatçısının 3 bin 38 eserle katıldığı yarışmanın sonunda 7 eser ödüle, 43 eserde sergilemeye layık görüldü.

Yapılan değerlendirmede Bursa’dan Gürsel Egemen Ergin birinci, Zonguldak’tan Seher Başoğul ikinci, Zeynep Seda Çakır’da üçüncü oldu. İstanbullu Cemal Gürsel Yamalıoğlu,  Kocaeli’den Berna Yıldırım, Aydın’dan Eser Paşa mansiyona ödülü alırken,  Kocaeli’den Şerife Keser’e de Çağın Göz Hastanesi Özel Ödülü verildi.

Çağın Göz Hastanesi sahibi Dr.Kürşat Çağın, sosyal sorumluluk projelerinde çıtayı daha da daha yükselterek süreceğini belirtti, fotoğraf yarışmasına katılımın ve fotoğraf kalitesinin arttığını söyledi. Çağın, amaçlarının sanat bilincini oluşturmak, kıvılcım yakmak olduğunu söyledi, “Benzer yarışmaları müzik alanında da yapacağız” dedi.

Ödül töreni yapılan “Göz Alabildiğine Kırmızı” ödüllü fotoğraf sergisi, 1 hafta süreyle Çağın Göz Hastanesi’nde sergilenecek. Özdilek AVM’de 3-9 Kasım, Dolphin AVM’de de 12-16 Kasım tarihleri arasında beğeniye sunulacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat