Özdilek

Güncel

Vali Güzeloğlu, Tüpraş’ın tesislerini maketten inceledi

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut’u ziyaret etti, kurumun yeni projeleri, tesisle ilgili bilgi aldı.

20 Kasım 2014 Saat: 17:23
Vali Güzeloğlu, Tüpraş’ın tesislerini maketten inceledi
Vali Güzeloğlu, Tüpraş’ın tesislerini maketten inceledi

Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut, Tüpraş Genel Müdür Yardımcıları Hasan Tan, Birol Acar, İbrahim Yemeloğlu, Rafineri Müdürü Mesut İlter ve Kurumsal İletişim Müdürü Seval Kzılcan’ın karşıladığı Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na bu inceleme gezisi sırasında İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel ve İl Jandarma Komutanı Alb. Mehmet Karadeniz de eşlik etti.

Vali Güzeloğlu ilk olarak Tüpraş tesislerinin tüm ünitelerinin maketlerinin bulunduğu Maket Odasını dolaşarak, üniteler ve tesis işleyişi hakkında bilgi aldı.

Tüpraş tesislerinde inceleme gezisine katılan Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut brifing sunumunda bulunarak, hizmete girecek Fueloil Dönüşüm Tesisi hakkında bilgi aktardı. Tüpraş kriz odasına geçen Vali Güzeloğlu ve Tüpraş yetkilileri, İzmir Aliağa, Kırıkkale ve Batman kriz merkezleri ile rafineriler arası online görüşme sistemiyle görüşme gerçekleştirdiler.

Vali Güzeloğlu, hizmete girecek olan Fueloil Dönüşüm Tesisi ile Kontrol istasyonunu gezerek, burada görev alacak olan personeller ile bir süre görüştü, ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat