Özdilek

Siyaset

Kocaeli Kandıralılar Derneğinden Sezer’e Destek

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Cevdet SEZER’e Bir Destekte Kocaeli Kandıralılar Derneği ve Kandıra Lisesi Mezunları Derneğinden geldi.

19 Mayıs 2018 Saat: 23:32
Kocaeli Kandıralılar Derneğinden Sezer’e Destek
Kocaeli Kandıralılar Derneğinden Sezer’e Destek

Kocaeli’nin en aktif derneği olan; Kocaeli Kandıralılar Derneği CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Cevdet SEZER’e adaylık yolunda başarılar diledi.

 

Toplantıya; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Avukat Abdurrahman Kaymak, Başkan Yardımcısı Erdal BAYKARA, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen OKYAR, Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün AYNAGÖZ, dernek üyeleri, CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayları Cevdet SEZER ve Beyhan KORKMAZ katıldı. 

 

SEZER; En Büyüğünden En Küçüğüne Tüm Sorunları Çözeceğiz

CHP’nin Kandıralı Milletvekili Aday Adayı Cevdet SEZER Hemşerilerimle bir arada olmak, onlarla sohbet etmek, sorunlarını, güzelliklerini dinlemek, paylaşmak onur veriyor. Benim Kocaeli Kandıralılar Derneğinin önemli bir yeri vardır, Sn Ahsen OKYAR başkanımı bu kentin Kandıralılarından en önde kişi olarak görmüşümdür. Kandıralıların gelişmesi, hizmeti için hep çalışmış çabalamıştır. Kendisine çok teşekkür ederim. Derneğiniz Kandıra’mızın en eski ve en önemli derneğidir, sizlerin desteğini almak benim için bir onurdur. Kandıra İmam Hatip Lisesinde eğitim görmüş biri olarak Kandıra Lisesi Mezunlarından destek almak ayrı bir onur. Hedefim; Kandıralı birlik ve beraberliğini en üst seviyeye çıkartmak olacaktır. Kandıralımızın en küçük sorunundan en büyük sorununa çözüm bulamak için ne gerekiyorsa yapacağım. Bana fırsat verilsin yeter. Dedi.

 

Kocaeli Kandıralılar Derneği Hemşerimizin Yanında

Dernek Başkanı Kandıralı hemşerimizin milletvekili gibi bir mevkide olması bizler ve Kandıra için çok hayırlı olacaktır. Kocaeli Kandıralılar Derneği olarak kendisine desteğimiz tamdır. Aday olması durumunda dernek olarak elimizden gelen desteği yapacağımızdan şüphesi olmasın. Kendisi gazetecilik, sendikacılık ve eğitim camiasında tanınan biri, aday olması durumunda etkin ve verimli olacaktır. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

 

Kandıra Lisesi Mezunları Olarak Destek Veririz

Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün AYNAGÖZ, Kandıralı bir hemşerimizin böyle bir yola çıkması çok güzel, kendisine destek vermememiz söz konusu olmaz, inanıyorum ki CHP hemşerimizin mücadelesini karşılıksız bırakmayacaktır. Kandıralılar olarak desteğimiz kendisiyle, inşallah seçilebilir bir yere gelir, bizde kendisiyle çok daha fazla çalışma fırsatı buluruz. Kendisine başarılar dileriz.

 

Dernek Kitabı Verildi, Fotoğraf Çekildi

Dernek yönetimi ve üyeleri ile uzun bir sohbet gerçekleştiren Kandıralılar daha sonra Milletvekili Aday Adayları SEZER ve KORKMAZ’a dernek çalışmalarını gösteren ansiklopedik kitap hediye edip, toplu fotoğraf çektirdiler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat